Zo gaat het nu met de cast van The Fresh Prince of Bel-Air

"Now this is the story all about how..."

the fresh prince of bel air
NBCGetty Images

"Now this is a story all about how my life got flipped turned upside down, and I'd like to take a minute, just sit right there. I'll tell you how I became the prince of a town called Bel-Air..."

Het kan bijna niet anders dan dat je nu de stem van Will Smith in je hoofd hoorde rappen. Voordat de acteur op het witte doek verscheen met succesvolle films als I Am Legend, Men In Black en Bad Boys, speelde hij de hoofdrol in de Amerikaanse sitcom The Fresh Prince of Bel-Air. Het is inmiddels dertig jaar (!) geleden dat de eerste aflevering uitkwam. Na zes seizoenen vol hilarische momenten, aanstekelijke dansjes en gekarikaturiseerde typetjes kwam de comedyserie tot een einde. Hoog tijd om terug te blikken op de cast en te zien hoe het nu met ze gaat.

Will Smith

Will Smith had niet alleen de hoofdrol van deze serie; hij speelde een gefictionaliseerde versie van zichzelf. Hij kreeg in zijn jeugd de bijnaam 'prince', omdat hij zich altijd goed uit situaties wist te praten. Hij heeft drie kinderen: hij kreeg Trey met zijn eerste vrouw Sheree Zampino. Later trouwde hij met Jada Prinkett en werden eerst Jaden en daarna Willow geboren.

environmental media association hosts its 26th annual ema awards presented by toyota, lexus and calvert   red carpet
Randy ShropshireGetty Images

Alfonso Ribeiro - Carlton Banks

Alfonso Ribeiro speelde de rol van Will's keurige neefje. Tot op de dag van vandaag staat hij bekend om één van de meest iconische dansjes die ooit op televisie is geweest: the Carlton, terwijl It's Not Unusual van Tom Jones door de speakers klinkt. Het is dus niet heel verrassend (maar alsnog indrukwekkend) dat Alfonso in 2014 Dancing With The Stars won. Hij is getrouwd en heeft vier kinderen, waarvan de laatste in 2019 geboren is. Hij heeft de afgelopen jaren een carrière als presentator opgebouwd. Hij presenteert momenteel America's Funniest Home Videos.

2017 summer tca tour   disney abc television group   arrivals
Gregg DeGuireGetty Images
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Karyn Parsons - Hilary Banks

Hilary trakteerde ons in iedere aflevering weer op de meest iconische fashion looks uit de jaren '90. Ze werd in de serie weggezet als de véél te verwende dochter van een rijke vader. Karyn Parsons heeft na haar rol in The Fresh Prince niet stilgezeten. Ze is de oprichter van Sweet Blackberry, een organisatie die kinderfilms maakt over zwarte mensen die in de geschiedenis veel betekend hebben voor de maatschappij. Ze heeft een tienerroman geschreven (How High The Moon) en is getrouwd met regisseur Alexandre Rockwell, met wie ze twee kinderen heeft.

celebrities visit siriusxm   june 1, 2017
Slaven VlasicGetty Images

Tatyana Ali - Ashley Banks

Ashley was de jongste van de familie Banks en leek meer op haar neef dan op haar broer en zus. De actrice ging na haar rol in de sitcom studeren aan Harvard University. Ze is inmiddels all grown up (41 jaar), is getrouwd met Dr. Vaughn Rasberry en heeft twee kinderen.

celebrities visit hallmark's "home  family"
Paul ArchuletaGetty Images

Janet Hubert - Vivian

Janet Hubert speelde de rol van Wills tante 'Viv'. Na drie seizoenen verliet de actrice de show, naar verluidt omdat ze haar contract verbroken had. Ze zou een jarenlange feud hebben gehad met co-sterren Will Smith en Alfonso Ribeiro. Na de serie verscheen Janet Hubert onder andere in General Hospital.

celebrity sightings in new york city   january 28, 2016
Patricia Schlein/Star MaxGetty Images

James Avery - Philip

James Avery, de acteur die de rol van 'Uncle Phil' speelde, is in 2013 op 68-jarige leeftijd overleden.

the 58th annual los angeles area emmy awards
Kevin WinterGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder