Alles over de Gossip Girl reboot: de trailer, cast, releasedatum en meer

"And who am I? That's a secret I'll never tell..."

celebrity sightings in new york   november 10, 2020
Jose Perez/Bauer-GriffinGetty Images

Er gingen al een tijdje geruchten en vorig jaar werden deze eindelijk bevestigd: er komt een reboot van Gossip Girl. En honestly, dat werd hoog tijd. We hopen dat de nieuwe versie beter omgaat met een belangrijk thema als seksueel misbruik dan de oude Gossip Girl deed. De info die we over de reboot hebben, belooft in ieder geval veel. Lees hier alles over de Gossip Girl reboot van HBO Max: van de releasedatum tot de cast (inclusief een hoofdrolspeelster uit de Netflix-serie You).

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cast

Wat de nieuwe Gossip Girl nú al beter doet dan de originele: de cast is dit keer veel inclusiever, waardoor er een betere weerspiegeling van de samenleving gegeven wordt in de serie. Eerder zagen we al een eerste beeld van de inclusieve Gossip Girl-cast op de trappen van het MET. De acteurs die de hoofdrollen vertolken, zijn Emily Alyn Lind (bekend van de film Doctor Sleep), Whitney Peak (The Chilling Adventures of Sabrina), Eli Brown (Pretty Little Liars: The Perfectionists), Jonathan Fernandez en Jason Gotay. Ook Thomas Doherty (Descendants), Zíon Moreno (K-12), Adam Chanler Berat (Delivery Man) en Tavi Gevinson (Enough Said) zijn te zien in de reboot.

You-actrice in Gossip Girl reboot

Daar komt nog een opvallend castlid bij: de oude Gossip Girl meets de nieuwe Gossip Girl indirect, want een oude bekende uit You (de serie waarin Gossip Girl-acteur Penn Badgley de hoofdrol speelt) is ook te zien in de GG reboot. Elizabeth Lail, de actrice die de rol van Beck speelde in You, verschijnt in de nieuwe serie.

Trailer

Er is nog geen officiële trailer uitgebracht, maar de makers van Gossip Girl hebben de eerste beelden wél al vrijgegeven. Op de officiële Instagrampagina van de serie zien we hoe de scholieren die de nieuwe jonge 'Upper East Siders' zijn nietsvermoedend uit school lopen. We spotten - zoals we gewend zijn van GG - outfits van het 'wil je hebben'-gehalte gemixt met kleding die deel uitmaakt van het schooluniform.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kristen Bell voice-over

"You know you love me, xoxo Gossip Girl." Gossip Girl zou geen Gossip Girl zijn als Kristen Bell niet deze iconische stem zou inspreken. Lucky for us is de actrice in de reboot óók te horen. Yes, dat lees je goed: Kristen Bell keert terug als de stem van Gossip Girl in de nieuwe reboot.

Releasedatum

De nieuwe serie zou eigenlijk al in 2020 uitkomen, maar door de coronacrisis zijn de opnames uitgesteld. Maar, niet getreurd: ze zijn inmiddels begonnen met filmen. De verwachting is dat het eerste seizoen begin 2021 uitkomt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder