Gaat er een tweede stel naar huis in dit seizoen van Temptation Island: Love or Leave?

Dit seizoen doet de programmanaam eer aan, als we Temptation-orakel Michella Kox mogen geloven

sonny en jaydi naar huis
Temptation Island

Laat het duidelijk zijn dat dit seizoen van Temptation Island: Love Or Leave een aardig chaotische is. En als we orakel Michella Kox mogen geloven gaan er dit seizoen niet één, maar twee koppels eerder naar huis.

Gaan Sonny en Jaydi ook naar huis?

Op haar Instagram Stories laat ze weten dat op een bepaald moment in dit seizoen ook Sonny en Jaydi moeten vertrekken. Eerder maakte ze al bekend dat Sorelis en Gulcin het programma eerder zullen verlaten. Dat we Michella's woorden met een korrel zout moeten nemen weten we al sinds ze eerder dit jaar claimde corona te hebben gekregen van haar AliExpress-pakketje (volstrekte onzin natuurlijk), maar we hebben er vertrouwen in dat deze meid meer weet Tempa dan over hoe de verspreiding van een virus werkt.

In de Stories laat ze het volgende los: "Zo leuk, mijn hele inbox stroomt vol. Ze zeggen: 'Michella, je zit ernaast, Sonny gaat weg, ik ben toch familie, ik weet toch zelf dat hij weggaat.'" Ze kwam er zelf achter omdat ze eerder het gerucht over Sorelis en Gulcin bekend had gemaakt, maar iemand liet weten dat ook Sonny weg moest: "Dan gaan er twee, want ik weet 100% zeker dat dat eerste stel ook weggaat. Van Sonny wist ik eigenlijk helemaal niks."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Sorelis en Gulcin naar huis

Eerder liet ze dus al weten dat ze van bronnen had vernomen dat Sorelis en Gulcin naar huis gaan. Of beide koppels vertrekken uit eigen keuze een eigen keuze of dat ze naar huis worden gestuurd (zoals eerder dit jaar bij Melissa en Gianni) verplicht of vrijwillig is, is nog maar de vraag. Als we de eerste afleveringen mogen geloven zijn de twee niet helemaal committed aan de verleiding, en weten we niet zeker of ze wel openstaan voor de relatietest.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder