Zach wil nog een keer meedoen aan Temptation Island: "Dan haal ik het met twee vingers in mijn neus"

Sure Zach, sure

zach in temptation island 2020
RTL / Temptation Island

Glamour’s Elke is dol op realityprogramma's à la Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Wie eerder dit jaar Temptation Island heeft gekeken, heeft nogal wat 'opvallende' uitspraken voorbij horen komen. "Fuckboy ben je niet voor even, dat ben je voor het leven" is slechts één van de vele uitspraken van Zach die je het vertrouwen in de mensheid doen verliezen. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en laat de voormalige deelnemer nog graag eens van zich horen. In een interview doet hij - je raadt het al - wéér opvallende uitspraken waarbij ik niet zeker weet of ik moet lachen of huilen. De beste man wil opnieuw meedoen aan Temptation Island en beweert dat hij de relatietest deze keer wél zou doorstaan.

Zach opnieuw in Temptation Island

In een interview met Grazia laat Zach weten dat hij "zonder twijfel" mee zou doen aan de realityshow als hij opnieuw gevraagd zou worden. “Dat zou ik graag willen, al is het alleen al voor mijn eigen ego en eer," begint hij. Tot zo ver de uitspraken waar ik in kan komen. Maar dan: "Je zult zien dat ik dan met twee vingers in mijn neus Temptation zal halen."

"Met twee vingers in mijn neus."

HA.

HAHA.

HAHAHA.

Je zou denken dat hij het de vorige keer al "met twee vingers in z'n neus" gehaald zou hebben, aangezien Zach en Simone veel later in het spel kwamen dan de andere koppels. In plaats daarvan ging Zach de eerste avond (ik herhaal: de EERSTE avond) al de mist in.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zach over deelname Temptation Island

Als je denkt dat Zach het bij deze uitspraak houdt, dan ken je 'm nog niet. Zoals we van 'm gewend zijn, maakt hij zijn sterk verhaal rond en doet hij er nog een schepje bovenop. "De buitenwereld heeft een heel ander beeld van mij gekregen door hoe het gemonteerd was," aldus Zach. Dus Zach die op bed lag met Romee, de zoengeluiden van deze twee en alle uitspraken over vreemdgaan waren allemaal... montage? Ooookaaaay Zach, is goed.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder