George O'Mally keert terug in Grey's Anatomy seizoen 17

ALL THE FEELS

grey s anatomy
Vivian ZinkGetty Images

By far de meest tragische aflevering (en dat waren er nogal veel) in Grey's Anatomy, was die waarin de artsen een verminkte man probeerden te redden en er door een simpel handgebaar van '007' achterkwamen dat dit hun eigen George O'Malley was. Hun collega en vriend overleed aan zijn verwondingen, nadat hij een vreemde had gered door hem weg te duwen voor een naderende bus. Oh, the feels.

Dat was in seizoen 5. Inmiddels is seizoen 17 in volle gang in de Verenigde Staten. We onthulden eerder al dat er een oude bekende te zien is in de nieuwe afleveringen: niemand minder dan Derek Shepherd komt terug in Grey's Anatomy seizoen 17. Wat blijkt nu: hij is niet het enige overleden personage dat een comeback maakt. George O'Malley (GEORGE!) komt ook in dit seizoen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

George O'Malley in Grey's Anatomy seizoen 17

Hoe de makers ervoor hebben gezorgd dat acteur T.R. Knight een comeback kan maken? In het zeventiende seizoen van de serie zien we de effecten van het coronavirus. Meredith Grey is zelf besmet met het virus en heeft koortsachtige dromen. In haar dromen belandt ze op een strand, waar ze mensen uit het verleden tegenkomt. Ze brengt tijd door met haar overleden man McDreamy (hoe toepasselijk is zijn bijnaam nu?) en komt haar vriend George tegen, die al twaalf seizoenen niet gezien is.

T.R. Knight Grey's Anatomy

T.R. Knight deelt het nieuws - mét foto's - op Instagram. Hij geeft in de caption een eerbetoon aan Ellen Pompeo, de actrice die de rol van Meredith speelt. "Ik ben voor altijd dankbaar om te mogen acteren naast Ellen. Ze is de belichaming van waarheid. George en Meredith houden zeker van elkaar, maar ik denk dat dat niets is vergeleken met hoeveel ik van Ellen houd."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder