Alsof we dat nodig hadden in 2020: Black Mirror komt met een special

Oké, maar 2020 ís een Black Mirror-aflevering

We hebben het dit jaar meerdere malen gedacht: 2020 is raarder dan een Black Mirror-aflevering. Met alle Zoom-bruiloften, complottheorie-gekkies en de President van de Verenigde Staten die via Twitter meermaals bijna oorlogen veroorzaakt, hebben we even wat minder behoefte aan Black Mirror. Ook de makers van de succesvolle serie begrijpen dat, dus hebben ze ons even met rust gelaten. Om samen met ons dit jaar af te sluiten komen ze tóch met een special, maar dan in een ander jasje dan je gewend bent.

Black Mirror: Death To 2020

In een aankondiging op het Twitter-account van Netflix lezen we: "2020 – zelfs de makers van Black Mirror hadden dit jaar niet kunnen verzinnen." Maar – "Ze hebben wel wat toe te voegen." Dan verschijnt de titel in beeld: "Death to 2020". "Een Netflix Original Comedy event dat we nu nog aan het opnemen zijn – en dat je nooit zal vergeten. Uit het jaar dat je écht niet wil onthouden."

De cast van Black Mirror: Death To 2020

In de teaser zien we dat er een flinke sterrencast heeft getekend voor de special: op de credits staan wereldsterren als Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow, Hugh Grant, Kumail Nanjiani (The Big Sick) en Leslie Jones (Saturday Night Live) en Joe Keery (Steve uit Stranger Things).

Releasedatum Black Mirror: Death to 2020

Netflix heeft nog geen releasedatum bekendgemaakt, en we weten ook nog niet hoe de special eruit gaan zien (misschien een Zoom-meeting gone wrong?). Het wordt ongetwijfeld iets creatiefs. We houden je op de hoogte!

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder