"Jaydi gaat het uitmaken met Sonny in Temptation Island"

Hangt dit samen met de reden waarom zij Temptation Island vroegtijdig moeten verlaten?

temptation island love or leave
Videoland / Temptation Island: Love or Leave

Glamour’s Elke is dol op realityprogramma's à la Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Temptation Island: Love or Leave is in volle gang. Deze versie van de realityserie mag dan meer weghebben van Temptation Island USA, er is nog steeds méér dan genoeg drama. We hebben nog maar drie afleveringen gezien, maar er gaan nu al geruchten dat twee koppels het programma vroegtijdig verlaten. Zo zouden Sorelis en Gulcin en ook Sonny en Jaydi naar huis gaan. Nu is er weer nieuwe juice over het laatste koppel. YouTuber FawryNotSawry weet het zeker: Jaydi gaat het in één van de komende afleveringen uitmaken met Sonny.

Jaydi en Sonny uit elkaar

Dat lees je goed: het is Jaydi die haar relatie met Sonny gaat beëindigen - en niet andersom. In de afgelopen afleveringen laat Sonny merken dat hij denkt dat de koek op is tussen hem en Jaydi. Hij spreekt duidelijk uit dat hij zijn relatie niet meer ziet werken en heeft zijn zinnen gezet op twee singles in de villa. Fawry maakt in een video op Instagram bekend dat Jaydi de beelden van een twijfelende Sonny krijgt te zien en vervolgens besluit het heft in eigen handen te nemen. "Jaydi gaat binnen een paar afleveringen een videoboodschap inspreken voor Sonny met daarin het bericht dat ze de relatie gaat uitmaken," aldus de YouTuber.

Jaydi en Sonny verlaten Temptation Island

De vraag blijft: gaan Sonny en Jaydi eerder naar huis, en wat is dan de reden van hun vertrek? Is het een verzwegen zwangerschap à la Quentin en Channah? Hebben Sonny en Jaydi stiekem contact, net als Melissa en Gianni? Of is er iets anders aan de hand? Het is natuurlijk mogelijk dat Sonny en Jaydi eigenlijk al uit elkaar waren vóór het begin van Temptation Island - het zou niet de eerste keer zijn dat een koppel daarvan (terecht) beschuldigd wordt. Sonny lijkt wel héél snel tot de conclusie te komen dat hij niet langer met Jaydi wil zijn. Of zijn ze wel oprecht? De tijd zal het leren.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder