Ken je de dochter van Jude Law uit The Holiday nog? Ze is nu zelf moeder

Help, stop, de tijd gaat te snel

the holiday
The Holiday

The Holiday is ongetwijfeld één van de meest iconische kerstfilms – als je 'm niet gekeken hebt, kan je het dan wel kerst noemen? In de film uit 2006 volgen we twee dames die van levens wisselen tijdens de feestdagen om aan hun liefdesperikelen te ontsnappen. De Amerikaanse Amanda (Cameron Diaz) en de Britse Iris (Kate Winslet) hadden echter niet kunnen voorspellen dat ze op hun tijdelijke verblijfjes verliefd zouden worden op locals (respectievelijk Jude Law en Jack Black).

Het kleine meisje uit The Holiday

Hoewel de hoofdrolspelers allemaal nog zeer bekend zijn (ook al is Cameron Diaz gestopt met acteren), zijn er andere personages die we daarna niet meer echt hebben gevolgd. Miffy Englefield, het meisje dat Jude Law's Sophie speelde, heeft haar acteerambities niet doorgezet, en inmiddels is ze zelf moeder!

Miffy deelde het nieuws op Instagram. Kun jij geloven dat die kleine meid zelf al groot genoeg is om moeder te worden? Miffy is inmiddels 21, werkt als barista en doet dingen in de punk-rock scene. Moeder en kind maken het goed en maken zich op voor hun eerste kerst samen – misschien wel op de bank met The Holiday?

Thomas Brodie-Sangster is ook volwassen

Andere kids uit kerstklassiekers zijn inmiddels ook volwassen geworden. Ken jij het snoezige jochie Sam uit Love Actually nog? Je hebt hem recent waarschijnlijk voorbij zien komen in zowel Game of Thrones als in The Queen's Gambit. Hoe hij er nu uitziet kun je hier bekijken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder