Vanessa Morgan onthult: dit Riverdale-personage is zwanger in seizoen 5

Vanessa Morgan is niet alleen in real life in verwachting, ook in de Netflix-serie mag ze een kindje verwelkomen

fox's teen choice awards 2018   red carpet
Kevin MazurGetty Images

Het nieuwe jaar begint goed: naast het tweede deel van het achtste seizoen van Suits én het elfde en tevens laatste seizoen van Modern Family, verschijnt ook het vijfde seizoen van Riverdale in januari op Netflix. Mét een bijzondere wending: actrice Vanessa Morgan is namelijk niet alleen in real life in verwachting, ook haar personage Toni Topaz is in het vijfde seizoen zwanger.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zwangerschap in seizoen 5 Riverdale

De 28-jarige actrice van Canadese bodem maakte eind juli bekend haar eerste kindje te verwachten. Het geslacht? Een baby boy. "Ik ben zo blij en kan niet wachten om iedere dag te beste moeder voor jou te zijn," liet de actrice toen weten in een uitgebreide post op haar Instagram. Doordat de producers van Riverdale besloten haar zwangerschap ook een rol in de serie te geven, hoefde de mommy to be het vijfde seizoen niet aan zich voorbij te laten gaan.

"Zo ontzettend dankbaar dat de showrunner en producers zo meegaand zijn en mijn zwangerschap een onderdeel in de serie hebben gegeven," schrijft Vanessa nu op Instagram. De actrice is inmiddels bijna negen maanden zwanger en is dan ook ready to pop. "Ik ben zo trots op mijn lichaam dat ik met bijna negen maanden zwangerschap nog steeds kan werken. Maar nu is het écht tijd om mijn baby te krijgen."

Makers Riverdale reageren op kritiek Vanessa Morgan >

Nieuwe afleveringen Riverdale

In januari dit jaar werd door The CW - het netwerk dat Riverdale produceert - al aangekondigd dat er een seizoen 5 van Riverdale aan zat te komen. Het leed dat het coronavirus heet besloot de planning alleen wat in de war te schoppen, waardoor we er iets langer op hebben moeten wachten dan as asual. Het lange wachten wordt nu wel eindelijk beloond, want de nieuwe afleveringen van Riverdale zullen vanaf 21 januari 2021 op Netflix te zien zijn.

Acteurs nemen afscheid

De acteurs die FP Jones en Alice Cooper spelen, vertelden onlangs in interviews wat we kunnen verwachten van seizoen 5. "Ik weet dat ze iets nieuws willen doen in het volgende seizoen," aldus Skeet Ulrich. "Ze gaan een tijdsprong van vijf jaar maken." Dat betekent dat we de cast in een compleet nieuwe setting zien: vijf jaar later, als ze niet langer op de middelbare school zitten.

Wie we in het vijfde seizoen in ieder niet terug gaan zien? Skeet Ulrich en Marisol Nichols - die de rol van Hermione Lodge speelt. Voor hen was seizoen 4 het laatste seizoen waar ze in meespeelden. Beiden zijn naar eigen zeggen namelijk toe aan een nieuwe uitdaging. Gelukkig blijven er genoeg acteurs, waaronder dus Vanessa, over en worden we ongetwijfeld weer verrast door interessante verhaallijnen.

Zet het dus met grote letters in je (digitale) agenda: nieuwe afleveringen van Riverdale verschijnen vanaf 21 januari 2021 wekelijks op Netflix.

Hold up: gaat Archie dood in het nieuwe seizoen van Riverdale?! >

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder