Bridgerton seizoen 2: Netflix bevestigt komst tweede seizoen

De populaire serie is al weken hét gesprek van Netflix-kijkers

Het einde van 2020 heeft ten minste nog iéts goeds opgebracht: de nieuwe Netflix-serie Bridgerton. Sinds de serie uit is wordt er volop over gediscussieerd: van de upcoming acteur Regé-Jean Page, die Simon Basset speelt, tot de seksscène waarin consent ver te zoeken is (hier kwam een hoop kritiek op). Wat fans zich sinds de komst van het eerste seizoen afvragen: komt er een seizoen 2 van Bridgerton?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bridgerton seizoen 2

Het antwoord is: ja, jazeker. Het nieuws is officieel bevestigd door Netflix. De serie is gebaseerd op boeken van Julia Quinn. Aangezien het eerste seizoen gebaseerd is op het eerste boek The Duke & I, vermoedden fans al dat het tweede seizoen de verhaallijn van het tweede boek volgt. Dit vermoeden wordt nu ook bevestigd door Netflix zelf, die in een persbericht onthult waar seizoen 2 over gaat.

Bridgerton seizoen 2 Anthony

Waar het eerste seizoen en het eerste Bridgerton-boek zich focust op het liefdesleven van Daphne Bridgerton, staat in het tweede boek haar oudste broer Anthony Bridgerton centraal. Hij heeft besloten om met iemand te trouwen. Het enige probleem is dat Kate Sheffield, de zus van zijn aanstaande, hem blijft plagen in zijn (erotische) dromen. Terwijl Kate haar zus wil beschermen, lijkt ze ook te vallen voor de oudste Bridgerton-zoon.

Releasedatum

Het is nog niet bekend wanneer seizoen 2 op Netflix komt. Er gaan wel al geruchten rond over wanneer de nieuwe afleveringen gefilmd worden: dat zou in februari zijn.

Trailer

Er is nog geen trailer van Bridgerton seizoen 2 uit. Geen zorgen: we'll let you know als deze verschijnt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder