Eindelijk bevestigd: het nieuwe seizoen van Sex and the City komt eraan

Helaas is niet de complete cast van de partij

Het lange wachten door Sex and the City-fans wordt beloond: na een lang welles-nietesspelletje is het nu eindelijk door zowel cast en crew bevestigd. Zestien jaar na de laatste aflevering van het zesde seizoen, keren Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis terug voor een gloednieuw seizoen van de populaire serie. De grote afwezige? Actrice Kim Cattrall!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ruzie op set SATC

In de nog altijd populaire serie en de daarop volgende films, zijn de vier actrices enorme boezemvriendinnen. Maar buiten de set konden sommigen van hen elkaar niet luchten of zien. En dan met name Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall, die in de serie de rollen van Carrie Bradshaw en Samantha Jones vertolkten.

Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall

De afgelopen jaren werd er vaak gesproken over een ware catfight op de set. De geruchten werden pas echt bevestigd toen Kim openlijk uithaalde naar SJP, nadat zij Kim via Twitter condoleerde met haar broer. "Ik heb jouw liefde en steun op dit tragische moment niet nodig," begon de actrice haar bericht.

"Het continue contact zoeken is een pijnlijke herinnering aan hoe wreed je echt was en bent. Laat me het heel duidelijk maken (als ik dat nog niet had gedaan). Je bent niet mijn familie. Je bent niet mijn vriendin. Dus ik schrijf je om je voor de laatste keer te vragen om te stoppen onze tragedie uit te buiten om jouw imago als 'nice girl' te herstellen."

Ook gaf de actrice aan geen behoefte te hebben aan een nieuw seizoen SATC. Mede hierom leek een zevende seizoen van de baan te zijn. In december lieten SJP en consorten doorschemeren tóch open te staan voor nog een seizoen Sex and the City, en inmiddels is het hoge woord eruit dat HBO Max een nieuw seizoen gaat produceren.

Teaser nieuw seizoen SATC

Op Instagram delen de hoofdrolspelers al een teaser van de serie die And just like that gaat heten. In de serie krijgen we een kijkje in het leven van Carrie, Miranda en Charlotte, die inmiddels allemaal in de vijftig zijn. Ook weet Rolling Stone Magazine te melden dat de opnames in de lente beginnen en er in totaal tien afleveringen van dertig minuten komen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder