Wie is de Mol: waarom Joshua zeker NIET de Mol is

Who's with me?

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is in volle gang. Glamour's Elke bespreekt iedere week de hoogtepunten van de aflevering: wat valt op, wat was er grappig en vooral - voor alle Molloten onder ons - wie is er verdacht? Lees hier alle artikelen over WIDM terug.

We zitten pas bij de tweede aflevering van Wie is de Mol? en ik moet eerlijk bekennen: ik heb nog geen idee wie de Mol is. Er staan op dit moment een paar mensen op mijn verdachtenlijstje: Splinter (hoe geniaal zou het zijn als hij de Mol is?!), Rocky (gevalletje: zo fanatiek dat je haar in eerste instantie niet verdenkt) en Florentijn (geen idee waarom, gewoon een gevoel). Er is één iemand die van ieders verdachtenlijstje mag worden gegooid, als je het mij vraagt: Joshua. Hoe iemand hém nog verdacht kan vinden, is mij een raadsel. En nu maar hopen dat ik over acht afleveringen niet zwaar voor joker (haha) sta en dat Joshua niet alsnog de Mol blijkt te zijn.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Joshua in Wie is de Mol?

Ja, hij is degene die in aflevering 2 de opdracht Om de tuin leiden compleet in de soep heeft laten lopen, dat is waar. Hij verwisselde per ongeluk de portofoons en gaf alle informatie door aan de persoon waaraan hij die info juist níet mocht doorgeven. Dat resulteert erin dat zijn team nul komma nul geld voor de pot verdient. Heel verdacht, vinden velen. En toch is dat precies de reden waarom Joshua de Mol zeker niet is.

Joshua is niet de Mol

Think about it. Als Joshua de Mol was, zou het toch veel te obvious zijn om de porto's om te wisselen en zo'n catastrofale actie door te laten gaan voor een fout? Welke Mol zou zichzelf opzettelijk zo verdacht maken? Vergeet niet: de Mol opereert ondergronds, die zien we nooit zó duidelijk in de spotlights. Iedereen vindt Joshua o zo verdacht, en reken maar dat hij daar als kandidaat de vruchten van plukt. Sterker nog: hij buit het uit, as he should. Hij neemt Splinter in vertrouwen en vertelt hem dat hij zichzelf zo verdacht mogelijk bij de rest van de groep wil maken. Het moment waarop Joshua 1000 sympathy points krijgt: als hij Splinter probeert te redden van een enkeltje Nederland en hem op het hart drukt om vooral niet hém te verdenken als Mol. Op dat moment is meteen een nieuwe bromance geboren: Sploshua for the win.

Ik laat deze tweet hier gewoon even achter. #couplegoals

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wie Is De Mol