Bridgerton-ster Regé-Jean Page reageert op James Bond-geruchten

De acteur is te gast bij Jimmy Fallon

Sinds Bridgerton op Netflix is verschenen, is zo ongeveer de hele wereld verliefd geworden op acteur Regé-Jean Page, die de rol van Simon Basset speelt. Bridgerton mag dan wel kritiek hebben gekregen vanwege een seksscène waarin consent ver te zoeken is, de main focus lijkt te liggen op Regé-Jean Page. Fans speculeren (of dromen) over wat de 31-jarige acteur nog meer voor ons in petto heeft. Er gingen geruchten rond dat hij de nieuwe James Bond zou zijn. Regé-Jean geeft duidelijkheid in een interview: wordt hij inderdaad de nieuwe 007?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Regé-Jean Page James Bond

Regé-Jean Page was virtueel te gast bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. We zien de Bridgerton-ster vanuit zijn eigen appartement, terwijl hij de prangende vragen van talkshow host Jimmy Fallon beantwoordt. Wanneer de presentator naar de James Bond-geruchten vraagt, geeft Regé-Jean meteen duidelijkheid en weet hij de kijkers ook nog eens te charmeren met een flinke dosis humor.

Regé-Jean Page bij Jimmy Fallon

"Ik denk dat het internet nogal veel dingen denkt, en dit is nog één van de betere dingen," begint Regé-Jean lachend. Hij benadrukt dat de geruchten niet waar zijn. "Je moet hier rekening houden met culturele vertaling, Als je een Brit bent, en als je ook maar iets doet dat goed ontvangen wordt, dan gooien mensen met het B-woord."

Ach ja, we wisten eigenlijk al wel dat het te goed was om waar te zijn. Aan de andere kant: wat niet is, kan nog komen, toch? Wellicht zien de makers van de 007-reeks nu ook in dat Regé-Jean een perfect fit zou zijn en vragen ze 'm wel om op auditie te komen. Wishful thinking, noemen ze dat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder