Er komen misschien 8 seizoenen van de Netflix-serie Bridgerton

Ehm, yes please!

Als je dit leest, ben je zonder twijfel helemaal verslaafd geraakt aan de nieuwe Netflix-serie Bridgerton. We krijgen maar niet genoeg van hoofdrolspeler Regé-Jean Page (die recent reageerde op de geruchten of hij de nieuwe James Bond wordt), zijn tegenspeelster Phoebe Dynevor en de andere castleden. Niet zo gek dus, dat we alleen maar méér afleveringen van de nu al immens populaire serie willen zien.

We wachten met smart tot Netflix bekendmaakt dat Bridgerton seizoen 2 eraan komt. Tot die tijd hebben we in ieder geval al goed nieuws voor je. Als het aan de maker van de serie ligt, komen er nog veel afleveringen. Heel veel afleveringen. Acht seizoenen, om precies te zijn.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bridgerton 8 seizoenen

De maker van Bridgerton, Chris van Dusen, hint in een interview met Collider op meerdere seizoenen. Sterker nog, hij heeft het specifiek over acht seizoenen. Hoe hij bij dat getal komt? Bridgerton is gebaseerd op een populaire boekenreeks, geschreven door Julia Quinn. Deze serie bestaat in totaal uit acht boeken. In ieder boek staat het liefdesleven van één van de Bridgerton-kinderen centraal.

"Dit is een familie van acht kinderen en er zijn acht boeken. Daarom lijkt het me fantastisch om alle boeken te behandelen en alle liefdesverhalen van de Bridgerton-broers en -zussen te vertellen," aldus Chris van Dusen. De journalist in kwestie vraagt hem vervolgens ter verduidelijking of dat betekent dat er acht seizoenen van de Netflix-serie komen, waarop de maker antwoordt: "Dat zou ik geweldig vinden. Als de serie succesvol is, zou dat fantastisch zijn."

Dat zou inderdaad fantastisch zijn, Chris van Dusen. Can we make it happen, Netflix?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder