RTL reageert op vermeende knokpartij tussen Ali B en Waylon in The Voice of Holland

De uit de hand gelopen ruzie tussen de twee The Voice-coaches was vanochtend the talk of the town

Vorig jaar waren het nog coaches Anouk en Lil' Kleine die elkaar figuurlijk in de haren vlogen, dit seizoen zouden Ali B en Waylon met elkaar op de vuist zijn gegaan in The Voice of Holland. Zo verkondigde Albert Verlinde gisteren in Shownieuws. Het nieuws werd vanochtend al snel the talk of the town, maar RTL besloot zojuist een einde aan deze roddels te maken.

Ruzie Ali B en Waylon in The Voice

Het gaat soms hard tegen hard in The Voice. De coaches Anouk, Ali B, Jan Smit en Waylon zijn stuk voor stuk goudeerlijk en steken hun mening niet onder stoelen of banken. Dit levert voor de kijkers vaak hilarische tv op, maar achter de schermen zou het soms behoorlijk uit de hand lopen. Zo konden Anouk en Lil' Kleine elkaar na de battles in het tiende seizoen niet luchten of zien, nadat er een enorme woordenwisseling zou hebben plaatsgevonden.

Knokpartij op het toilet

Het afscheid van Lil' Kleine en de daarvoor in de plaats gekomen Jan Smit zou de gemoederen tot bedaren moeten brengen. Op een paar ongemakkelijke momenten tussen Anouk en Jan na, lijken de coaches dit jaar weer allemaal door een deur te kunnen. Toch was daar gisteravond showbizzdeskundige Albert Verlinde, die in Shownieuws vertelde over een 'knokpartij' tussen Ali B en Waylon.

De coaches zouden na de opnames ruzie hebben gekregen op het toilet, omdat Waylon niet begreep dat een kandidaat voor Ali koos in plaats van Jan, wie volgens hem in dit geval meer geschikt zou zijn als coach. Ali zou vervolgens boos zijn geworden en in the heat of moment zouden de twee elkaar hebben aangevlogen. Er werd zelfs gezegd dat ze uit elkaar zijn gehaald.

Reacties RTL en Ali B

Fake news blijkt het antwoord van RTL op deze kwestie. Een woordvoerder van de tv-zender heeft laten weten dat er niks aan de hand is tussen de coaches. "Wij begrijpen niet waar hij dit verhaal vandaan haalt." Ook Ali B begrijpt niet waar Albert Verlinde het gerucht heeft opgepikt. Volgens Ali is er niks aan de hand tussen hem en Waylon, die het bij The Voice juist altijd goed kunnen vinden. "Geloof niet alle leugens," luidt het bijschrift onder de foto van een knuffelende Waylon en Ali op de Instagram van de rapper.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder