TikTokker ontdekt bizar detail in The Lion King over de dood van Mufasa

Hoe kunnen we dit al die jaren gemist hebben?!

the lion king
The Lion KingDisney

Disney heeft er een handje van om nogal complexe en bizarre thema's te verwerken in films voor kinderen. Belle uit Beauty and the Beast heeft duidelijk het stockholmsyndroom, Bambi is getraumatiseerd voor het leven nadat zijn moeder voor z'n ogen wordt vermoord en honestly, het is echt niet verantwoord voor twee mensen om 101 Dalmatiërs in huis te hebben - die kun je toch niet allemaal de aandacht geven die ze nodig hebben?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nog een duidelijk gevalletje 'heftig verhaal vermomd in een kinderlijk jasje' is de Disney-film The Lion King. Ik bedoel: we hebben hier een personage dat zijn piepjonge neefje probeert te doden en erin slaagt om zijn bloedeigen broer te vermoorden. That's some dark shit. En het verhaal blijkt nóg absurder in elkaar te steken. Er is een luguber detail in de film dat je vast en zeker ontgaan is.

The Lion King dood Mufasa

TikTokker Christian Jones gaat viral dankzij een ontdekking over de filmklassieker. In een video laat hij zien dat het tragische einde van leeuwenkoning Mufasa een staartje krijgt (pun intended) en - jawel, het is mogelijk! - in werkelijkheid nóg tragischer is.

Disney-fans weten vast nog wel hoe Scar ervoor zorgt dat Mufasa van een kloof naar beneden valt en tussen een voorbijrazende kudde gnoes belandt. We weten hoe Mufasa aan zijn einde is gekomen, maar wat gebeurt er daarna? Waar is Mufasa's lichaam? De TikTokker in kwestie heeft wel een idee.

TikTok-video over dood Mufasa

Dit is Christian Jones' theorie: uit een internet search blijkt dat geen enkel dier leeuwen opeet, behalve... leeuwen zelf. In een latere scène zien we hoe Scar in zijn grot botten om zich heen heeft liggen en het skelet van een dier gebruikt als een soort buikspreekpop. Na nóg een internet search blijkt dit schedel verdacht veel te lijken op een schedel van een leeuw. Dat zou betekenen dat Scar niet alleen Mufasa (nogmaals: zijn eigen broer!) vermoord heeft, maar ook zijn lichaam verorberd heeft. Bizar, toch?

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder