Makers La Casa de Papel komen met nieuwe Netflix-serie

De trailer van de Spaanstalige serie Sky Rojo belooft in ieder geval veel goeds

De opnames van het vijfde seizoen van La Casa de Papel zijn zo goed als afgerond, het is alleen de vraag wanneer het laatste seizoen op Netflix zal verschijnen. Tot die tijd houden de makers ons zoet met een nieuwe serie Sky Rojo, die binnenkort op de streamingsdienst te zien zal zijn.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Makers La Casa de Papel

Laat het maar aan de makers van de Spaanstalige hitserie over om ons tijdens de coronacrisis wat nieuw vermaak te bieden. Dit keer draait het niet om een 'bende' die op de vlucht is, maar ontvluchten hoofdrolspelers Coral, Wendy en Gina de nachtclub waar ze werken. De dames slaan uiteraard niet onopgemerkt op de vlucht en worden al snel op de hielen gezeten door hun pooier en zijn handlangers. Zo is te lezen op Superguide.

Sky Rojo

De drie vriendinnen willen hun vrijheid terug, waardoor er simpelweg geen weg terug is. Maar tijdens hun road to freedom, krijgen ze meermaals te maken met obstakels. Hierdoor moeten ze elkaar blind leren vertrouwen, maar ontkomen ze er ook zelf niet aan om wat misdaden te plegen. De vrouwen doen er dan ook alles aan om uit handen van de mensensmokkelaars te blijven.

Inmiddels benieuwd geworden naar Sky Rojo? Het eerste seizoen verschijnt vanaf 19 maart op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder