Alle WIDM-aanwijzingen wijzen naar Lakshmi als Mol

We zitten nu al in de welbekende tunnelvisie

lakshmi wie is de mol
Wie Is De Mol? / AVROTROS

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is in volle gang. Glamour's Elke bespreekt iedere week de hoogtepunten van de aflevering: wat valt op, wat was er grappig en vooral - voor alle Molloten onder ons - wie is er verdacht? Lees hier alle artikelen over WIDM terug.

We hebben pas drie afleveringen van Wie is de Mol? achter de rug. En toch zitten velen al in de welbekende tunnelvisie. Terwijl de kandidaten op jacht zijn naar de Mol, proberen wij precies hetzelfde uit te vogelen. We kunnen een paar mensen afstrepen (Joshua is niet de Mol, als je het mij vraagt), maar er zijn ook kandidaten die verdachter en verdachter worden. Eén iemand in het bijzonder: Lakshmi. Alle aanwijzingen leiden naar haar. Is zij de Mol?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Lakshmi is de Mol

Hoewel de kandidaten Lakshmi nog niet echt verdenken, zijn er de afgelopen drie afleveringen nogal wat aanwijzingen opgedoken die naar de 27-jarige zangeres verwijzen. We zetten ze voor je op een rij.

Blacklight Ballerina's

Aflevering 2 zat vol met verwijzingen naar Lakshmi. Allereerst: de blacklight ballerina's. Wat blijkt? Lakshmi heeft zelf op ballet gezeten. Zelfs de titel van de aflevering, "De dans ontspringen," lijkt naar haar te verwijzen: Lakshmi was de enige verkenner die niet geraakt werd door de laserstralen van de ballerina's. Nu kun je denken: ze heeft (vooral) Rocky goed geholpen door niet geraakt te worden. Maar het kan natuurlijk goed mogelijk zijn dat Lakshmi als Mol geld uit de muziekdoosjes heeft gehaald, zodat de andere kandidaten dit niet konden meenemen. Rocky zei zelf nog dat ze alle ballerina's is afgegaan, maar dat ze alsnog niet zoveel geld heeft kunnen vinden. Kwam dat doordat Lakshmi zat te Mollen?

Muziekdoosjes

Over de muziekdoosjes gesproken; die vormen ook een duidelijke aanwijzing naar Lakshmi. Het liedje dat gespeeld werd, is Eine kleine Nachtmusik van Mozart. Lakshmi is niet alleen opgegroeid met de muziek van Mozart, maar maakt ook nog eens als artiest duistere pop (waar 'nachtmusik' naar kan verwijzen).

Vreemde zin

Even terug naar aflevering 1. Weet je nog dat de kandidaten in duo's een soort estafette-parkour moesten afleggen en onderweg bordjes met tekst voorbijkwamen? Over alle kandidaten stond er een zinnetje over of ze de Mol wilden zijn of niet. Die zinnetjes waren telkens net iets anders geformuleerd, maar bij Lakshmi week de zinsconstructie opvallend veel af. In plaats van iets als "Marije wilde in eerste instantie de Mol wel zijn", was op Lakshmi's bordje te lezen: "De Mol wilde Lakshmi in eerste instantie wel zijn." Opvallend.

De Mol liegt

In aflevering 3 konden de kandidaten uit een kamer ontsnappen door eerlijk te antwoorden op hun eigen testvragen. De ronde die natuurlijk het interessants was, is die met de antwoorden op de vraag: wie is de Mol?. De kandidaten konden hier eerlijk antwoord op geven, maar ze konden ook liegen. De Mol is de enige die wel móet liegen. Als zij (ervan uitgaande dat het Lakshmi is) immers haar eigen naam invult, dan is het spel al voorbij en weet iedereen dat zij de Mol is. De waarheid spreken is dus geen optie. En wie hebben er gelogen bij het invullen van hun antwoord? Florentijn (die er inmiddels uit ligt), Joshua, Rocky en... Lakshmi! Is dat toeval? Ik denk 't nie. Jij?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wie Is De Mol