Rik van de Westelaken onthult waarom er vreemden stonden in liften van Wie is de Mol?

Dat is in ieder geval één mysterie dat opgelost is

wie is de mol widm
Glamour

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is in volle gang. Glamour's Elke bespreekt iedere week de hoogtepunten van de aflevering: wat valt op, wat was er grappig en vooral - voor alle Molloten onder ons - wie is er verdacht? Lees hier alle artikelen over WIDM terug.

Aflevering 4 van Wie is de Mol? was één en al verwarring. Verwarring 1: kijken we naar Expeditie Robinson of naar Wie is de Mol?. Verwarring 2: is Lakshmi de Mol niet?! En verwarring 3: wat deden die mensen in die instapliften? Op die laatste vraag geeft presentator Rik van de Westelaken nu antwoord.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

WIDM opdracht Meeliften

Tijdens de opdracht 'Meeliften' moesten een paar kandidaten ieder in een eigen lift staan, terwijl de deelnemers op de verdiepingen aan hen vragen moesten stellen. De kandidaten in de liften werden getest op hun algemene kennis en moesten zo snel mogelijk antwoorden. Per goede antwoord en per volledig goed beantwoorde vraag verdiende de groep geld voor de pot.

Wat deden die vreemdelingen in de liften?

Dit spreekt allemaal best voor zich, maar er ontstond nogal wat verwarring op het moment dat niet alleen de kandidaten, maar ook vreemdelingen in de liften verschenen. De kijker bleef achter met de vraag: wat deden die mensen daar precies? Ik hoopte zelf op een verstopte Joker of Vrijstelling, maar uiteindelijk leken deze vreemdelingen helemaal niets toe te voegen aan het spel. Of toch wel?

Rik van de Westelaken onthult in de officiële WIDM-podcast waarom deze mensen bij de opdracht waren. "Dat waren mensen die we hadden uitgenodigd, dat waren figuranten," legt Rik lachend uit. "Wij vonden dat gewoon heel leuk. In zo'n opdracht is het natuurlijk gewoon leuk als er wat onverwachte dingen gebeuren, zodat het wat uitdagender is om de opdracht te spelen." Dus in dit geval geldt de slogan van Wie is de Mol? "niets is wat het lijkt" even niet: die figuranten waren daar... gewoon. Voor de leuk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wie Is De Mol