Het nieuwe programma De Verraders is een mix tussen Wie is de Mol? en het spel Weerwolven

Je nieuwe favoriete programma op de zaterdagavond

Kun je geen genoeg krijgen van Wie is de Mol?, dan heeft RTL heel goed nieuws voor je. De producent van WIDM, IDTV, heeft voor RTL het nieuwe programma De Verraders gemaakt. "Een meeslepend en psychologisch avontuur vol leugens, manipulatie en verraad," aldus RTL in hun persbericht.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Producent WIDM maakt programma voor RTL

Tijdens de lockdown kunnen we al het nieuwe bingewatch-materiaal goed gebruiken. En daar geven ze bij RTL maar graag gehoor aan. Vanaf maart start de tv-zender met het nieuwe programma De Verraders, waarin achttien BN'ers in Zuid-Limburg samen de strijd aangaan om een grote zilverschat te winnen. Er is alleen wel een 'maar'. Niet alle achttien kandidaten willen de schat met de anderen delen. Drie van hen gaan zelf voor de buit en zijn logischerwijs de 'verraders' in het razendspannende spel.

De Verraders

Zij proberen de andere kandidaten lijnrecht tegenover elkaar te zetten. Ook 'vermoorden' ze iedere nacht een medekandidaat. Net zoals bij Wie is de Mol? weten de kandidaten onderling niet wie dit zijn, en dus moet het team, die 'de getrouwen' worden genoemd, de drie verraders proberen te ontmaskeren én weg te stemmen. Hiervoor is de dagelijkse terugkerende 'Raad' in het leven geroepen. De vraag luidt: lukt het hen op tijd de drie verraders te ontmaskeren? De Verraders klinkt als een mix tussen WIDM en het spel Weerwolven.

Kandidaten De Verraders

Waar de Mol in Wie is de Mol? juist de boel wil saboteren en zo min mogelijk geld in de pot wil, is dit voor de drie verraders (die voor het publiek wél bekend zijn) in De Verraders niet het geval. Ook zij willen zoveel mogelijk geld opstrijken en dus is er één keer per dag een korte wapenstilstand. Op dat moment staan de neuzen van alle achttien kandidaten dezelfde richting op en hebben ze maar één doel: zoveel mogelijk zilver winnen. Dit doen ze door onder andere lastige puzzels op te lossen, of fysieke opdrachten uit te voeren.

De BN'ers die meedoen aan het programma zijn nog niet bekendgemaakt. De Verraders is vanaf zaterdag 13 maart acht weken lang om 21.30 uur op RTL 4 te zien.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder