'HBO Max komt met een Harry Potter-serie'

Mogen we een Tijdverdrijver gebruiken om die serie vast te bingen?

De Harry Potter-reeks is één van de bekendste boeken én filmreeksen ter wereld. En daar wordt flink gebruik van gemaakt. Er is inmiddels niet alleen een toneelstuk, maar ook een aantal spin-off films verschenen om de Harry Potter-franchise uit te breiden. Terwijl we wachten op Fantastic Beasts deel 3 (en dat duurt nog wel even), hebben we alvast iets om naar uit te kijken. Amerikaanse media melden dat er voor het eerst een serie over Harry Potter aankomt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Harry Potter serie

The Hollywood Reporter onthult dat HBO Max de 'Wizarding World' van Harry Potter wil uitbreiden en een serie wil maken over de populaire boeken. Verschillende bronnen laten aan de Amerikaanse site weten dat de streamingdienst van WarnerMedia Entertainment op dit moment bezig is om schrijvers te vinden die met het concept aan de haal kunnen gaan.

HBO Max Harry Potter serie

Het project staat nog in de kinderschoenen, wat betekent dat er nog weinig details bekend zijn. De grote vraag is: volgt de serie de verhaallijn van de originele zeven boeken, of gaat het om een geheel nieuw verhaal? En ook: krijgt J.K. Rowling iets te zeggen over de serie - zoals bij de films wél het geval was - of staat dit project los van haar? We zullen nog even geduld moeten hebben voor onze vragen beantwoord worden.

Tot die tijd blijven we de boeken herlezen en de films opnieuw bingen, zoals het een ware Harry Potter-fan betaamt. Over diehard fans gesproken; déze fun facts moet iedere Potterhead weten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder