Netflix onthult: Too Hot To Handle krijgt twee nieuwe seizoenen

Wie zouden de nieuwe Francesca en Harry worden?

Glamour’s Elke is dol op realityprogramma's à la Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Temptation Island, Love Island en Ex on the Beach kregen er vorig jaar een geduchte concurrent bij. Netflix kwam met de spraakmakende datingshow Too Hot To Handle, die binnen no time een groot succes werd. Het is even stil geweest rondom de realityshow - mét goede reden, zo blijkt - maar nu hebben de makers eindelijk goed nieuws voor ons: er komen twee (!) nieuwe seizoenen van Too Hot To Handle aan!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Too Hot To Handle

Mocht je het concept nog niet kennen of je geheugen willen verfrissen: Too Hot To Handle draait om tien permanent hitsige vrijgezellen die een vakantie doorbrengen in een paradijselijk oord. Ze denken dat ze daar zijn om te feesten en te kunnen doen wat ze willen, maar het tegendeel is waar. Ze verlaten het resort met een vetpot van €91.500 als ze zich aan één regel weten te houden: geen seksueel contact. En laat dat nou net héél lastig zijn voor deze singles, die toevallig erg veel van seks houden. Ook leuk om te weten: zo weten de makers van Too Hot To Handle of iedereen zich aan de regels houdt.

Too Hot To Handle seizoen 2

De Amerikaanse nieuwssite Deadline meldt dat Too Hot To Handle officieel vernieuwd is voor twee seizoenen. Wat blijkt? De casting én opnames hebben al plaatsgevonden! De reden waarom dit nu pas bekend is gemaakt, is omdat de opnames geheim moesten blijven. De singles dachten dat ze meededen aan een nieuwe show genaamd 'Parties in Paradise', zodat ze oprecht verrast zouden zijn wanneer bleek dat ze in het nieuwe seizoen van Too Hot To Handle zitten.

Wanneer Too Hot To Handle seizoen 2 Netflix

De releasedatum van de nieuwe seizoenen is nog niet bekend. Vorig jaar verscheen de realityshow in april, dus grote kans dat we de nieuwe afleveringen dit jaar ook rond die tijd kunnen verwachten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder