Undercover seizoen 3: Netflix maakt de releasedatum bekend

Hoofdrolspeler Tom Waes heeft naast de releasedatum nog meer goed nieuws

derde seizoen undercover op netflix
Netflix

Naast twee nieuwe seizoenen van Too Hot to Handle, en het vierde seizoen van Selling Sunset, is ook het derde seizoen van Undercover dit jaar op Netflix te zien. Zo laat de Vlaamse acteur Tom Waes, die in de serie undercoveragent Bob Lemmens speelt, aan RTL Boulevard weten. En dat is niet het enige nieuws dat hij deelt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Spoiler alert!

Undercover op Netflix

In het eerste seizoen van Undercover wonen Bob en Kim (Anna Drijver) als undercoveragenten op een camping in Brabant, waar ook drugsbaron Ferry Bouman (Frank Lammers), zijn vrouw Daniëlle (Elise Schaap) en hun aanhang vertoeven. Door goede vrienden te worden met het stel, weten ze uiteindelijk hun vertrouwen te winnen, wat ervoor zorgt dat Ferry en Daniëlle achter slot en grendel komen te zitten.

Uiteraard gaat dit niet zonder slag en stoot en krijgt deze verhaallijn in seizoen twee een staartje. En dat terwijl voor Bob en Kim de volgende klus alweer op de planning staat: het duistere leven van wapenhandelaars en broers JP en Laurent Berger. Ook hier gaat er van alles mis en weet Bob zich na de moord op Kim regelmatig in de nesten te werken.

Derde seizoen Undercover op Netflix

Het tweede seizoen eindigde met een zinderende seizoensfinale, waardoor een derde seizoen een logisch vervolg is. Aan RTL Boulevard vertelt Tom Waes dat de opnames van seizoen drie op dit moment in volle gang zijn. Ook is de releasedatum inmiddels bekend. Het nieuwe seizoen van Undercover kunnen we volgens de Vlaamse acteur half september op Netflix verwachten.

Naast een derde seizoen, waarin fans onder andere antwoord krijgen op de gebeurtenissen uit seizoen twee, zouden er ook plannen zijn voor spin-off. Zo krijgt het personage van Ferry Bouwman een eigen film, maar wordt er volgens Tom ook aan een spin-off voor zijn personage Bob gewerkt. To be continued!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder