Lupin seizoen 2 komt eraan en verschijnt sneller dan je denkt

Lees hier alles over het tweede seizoen van de Netflix-serie

Een tip voor iedereen die nog niét is begonnen aan seizoen 1: go check it out. Lupin heeft sinds de lancering op 8 januari inmiddels meer dan 70 miljoen(!) huishoudens bereikt en dat overtreft de scores van The Queen's Gambit en Bridgerton. Netflix kondigt een tweede seizoen aan, dat dit jaar nog online komt. Lees hier alles wat we weten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Netflix-serie Lupin

Assane Diop lijkt op het eerste gezicht een doorsnee burger, maar gaat stiekem al jaren door het leven als zeer succesvolle en charmante oplichter. In de eerste afleveringen heeft hij één doel: wraak nemen op een welgestelde familie. Zij lijken namelijk verantwoordelijk te zijn voor de dood op zijn vader. Wanneer Pellegrini’s handlanger Asanne’s zoon ontvoert, start er een spannende zoekactie. Want hoewel wij zien wie hier achter zit, hebben Assane en zijn vrouw nog geen idee...

Lupin seizoen 2

‘It’s official, Part 2 is Coming Soon’ liet het beeld vlak na de cliffhanger in de laatste aflevering van seizoen 1 zien. Gelukkig maar! In Seizoen 2 volgen we detective Youssef Guedira, die het verband tussen meesterdief Assane en de Lupin-boeken doorkrijgt. Lupin doet er ondertussen alles aan om zijn vaders naam te zuiveren, terwijl Assane (hopelijk) de corruptie van de Pellegrini-familie weet te ontmaskeren.

Cast van Lupin 2

De spelers van seizoen 1 zullen allemaal weer te zien zijn in de nieuwe afleveringen. Om je geheugen op te frissen: dat betekent dat Omar Sy, bekend van Intouchables en Jurassic World, de hoofdrol speelt als dief Assane Diop. Ludvine Sangier keert terug als Claire en Raoul wordt gespeeld door Etan Simon. De meeste acteurs zijn Frans en nog aan het begin van hun carrière, maar gezien het succes van Lupin (Lupin stond in meer dan tien landen op de eerste plaats in de Netflix top 10) zullen we binnenkort wel meer van hen gaan zien.

Releasedatum Lupin 2

De vijf nieuwe aflevering van Lupin zullen dit jaar nog wereldwijd en exclusief op Netflix te zien zijn. Het liefst hadden we je natuurlijk een concrete datum gegeven, maar de streamingdienst onthult alleen dat we het deze zomer kunnen verwachten.

Trailer Lupin 2

De trailer is nog niet verschenen. We delen 'm zodra hij er is!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder