Alles over Lupin seizoen 2: de cast, releasedatum en trailer

Lees hier alles over het tweede seizoen van de Netflix-serie

lupin
LupinNetflix

Een tip voor iedereen die nog niét is begonnen aan seizoen 1: go check it out. Lupin heeft sinds de lancering op 8 januari inmiddels meer dan 70 miljoen(!) huishoudens bereikt en dat overtreft de scores van The Queen's Gambit en Bridgerton. Netflix kondigt een tweede seizoen aan, dat dit jaar nog uitkomt. Lees hier alles wat we weten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Netflix-serie Lupin

Assane Diop lijkt op het eerste gezicht een doorsnee burger, maar gaat stiekem al jaren door het leven als zeer succesvolle en charmante oplichter. In de eerste afleveringen heeft hij één doel: wraak nemen op een welgestelde familie. Zij lijken namelijk verantwoordelijk te zijn voor de dood op zijn vader. Wanneer Pellegrini’s handlanger Asanne’s zoon ontvoert, start er een spannende zoekactie. Want hoewel wij zien wie hier achter zit, hebben Assane en zijn vrouw nog geen idee...

Lupin seizoen 2

In seizoen 2 volgen we detective Youssef Guedira, die het verband tussen meesterdief Assane en de Lupin-boeken doorkrijgt. Lupin doet er ondertussen alles aan om zijn vaders naam te zuiveren, terwijl Assane (hopelijk) de corruptie van de Pellegrini-familie weet te ontmaskeren.

Cast van Lupin 2

De spelers van seizoen 1 zullen allemaal weer te zien zijn in de nieuwe afleveringen. Om je geheugen op te frissen: dat betekent dat Omar Sy, bekend van Intouchables en Jurassic World, de hoofdrol speelt als dief Assane Diop. Ludvine Sangier keert terug als Claire en Raoul wordt gespeeld door Etan Simon. De meeste acteurs zijn Frans en nog aan het begin van hun carrière, maar gezien het succes van Lupin (Lupin stond in meer dan tien landen op de eerste plaats in de Netflix top 10) zullen we binnenkort wel meer van hen gaan zien.

Releasedatum Lupin 2

Het tweede seizoen van Lupin komt sneller dan verwacht. De vijf gloednieuwe afleveringen van de serie zijn namelijk vanaf 11 juni exclusief te zien op Netflix. Je hebt dus nog even de tijd om het eerste seizoen te bingewatchen.

Trailer Lupin 2

Kan je niet wachten tot het nieuwe seizoen van Lupin? Netflix heeft de officiële trailer gedropt en dat ziet er veel belovend uit. Kijk 'm hieronder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder