Dít optreden in The Voice of Holland gaat viral en ik kan niet stoppen met luisteren

Het nummer staat sinds zaterdagochtend op repeat in mijn Spotify-lijst

Ik wilde vroeger dolgraag zangeres worden, maar mijn inner Beyoncé bleef helaas uit. Desalniettemin geniet ik extra van mensen die wel een strot hebben waar je u tegen zegt. Zoals de kandidaten van The Voice of Holland. Afgelopen vrijdag was het na wekenlangblind auditions tijd voor de battles. En hoewel het pas de eerste ronde (er zijn drie battle-avonden in totaal) was, stond ons iets voor tienen een aangename verrassing te wachten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Voice of Holland battle Dani en Hanin

Ik roep altijd dat als ik zelf mee zou doen aan The Voice, ik zonder twijfel voor Anouk als coach zou gaan. De zangeres is straight to the point, maar haalt wel het beste in je naar boven. Zo ook bij haar kandidaten Dani en Hanin. Zij kregen de taak om de eerste ronde aan battles af te sluiten en deden dit met een mash-up van Adele's Hello en het Arabische nummer Kifak Inta van Fairuz.

Arabisch nummer mash-up

Ondanks dat ik (en met mij waarschijnlijk vele anderen) niks van het Arabische gedeelte heb verstaan, staat er sinds zaterdag bij mij een nummer op repeat: Kifak Inta. Ik moet eerlijk bekennen: ik luister naast de battle van Dani en Hanin de cover van Mireille Mokhtar, omdat ik het origineel een beetje saai vind (sorry). Ik weet overigens nog steeds niet waar het nummer over gaat, maar dat maakt me eerlijk gezegd ook niet uit. Ik vind het prachtig en dat is reden genoeg.

Bekijk hieronder de battle tussen Dani en Hanin terug.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder