Actrice Elizabeth Gillies bevestigt: seizoen 5 van Dynasty komt eraan

Er is alleen wel een 'maar'

Dynasty is coming back for season five! Hoofdrolspeelster Elizabeth Gillies - wie kent haar nog van Nickelodeon's Victorious? - heeft op Instagram bevestigd dat de cast en crew terugkeren voor een vijfde seizoen. Er is alleen wel een 'maar'.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dynasty op Netflix

De reboot van Dynasty is een productie van The CW Television Network en verschijnt tevens ook op Netflix. In Nederland lopen we helaas een beetje achter. Sinds het derde seizoen is de deal tussen Dynasty en Netflix veranderd, waardoor de afleveringen in ons land vertragingen hebben opgelopen.

Vierde seizoen Dynasty

Pas als het vierde seizoen, wat naar verwachting elk moment op de Amerikaanse televisie kan verschijnen, daar volledig is uitgezonden, komen de afleveringen op Netflix te staan. Zo schrijft Netflix Nederland op hun site. Dat betekent dat we nog wel even moeten wachten op seizoen 5. Hoewel het vierde seizoen dus nog niet op Netflix is verschenen, hebben we gelukkig nog wel een hoop Dynasty-afleveringen tegoed.

Dynasty seizoen 5 cast

Elizabeth Gillies bevestigt dat zij en tegenspeler Adam Huber - die de rol van Liam Ridley speelt - in ieder geval terugkeren voor het nieuwe seizoen. Wie er van de cast nog meer in het vijfde seizoen te zien zal zijn én wanneer de serie op Netflix verschijnt, is nog niet bekend.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder