Mocro Maffia-acteur onthult: zo is het luie oog van Tatta tot stand gekomen

Robert de Hoog deelt na veel vragen een video waarin het duidelijk wordt

beste nederlandse misdaadserie mocro maffia
Mocro Maffia

Is het nou echt? Of nep? Het mysterie rondom het luie oog van Tatta hield Mocro Maffia-kijkers bezig. Er is toch niets aan de hand met de ogen van acteur Robert de Hoog? Of hebben we iets gemist? Wel nu; het antwoord is daar.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tatta in Mocro Maffia

“Toen ik op straat iemand tegen kwam met een lui oog, dacht ik: ja, dát moet ik doen. Het is een klein ding, maar heeft zoveel impact,” vertelt Robert in een interview met het AD. De acteur speelt de rol van Tatta in Mocro Maffia, de gevaarlijke rechterhand van De Paus. Hij praat met een plat Amsterdams accent. Nog iets wat mensen niet van hem gewend zijn, maar voor Mocro Maffia wilde hij juist iets doen wat vervreemdend was. “Dat accent moest ik overigens wel afleren. Zat ik na de opnames met de regisseur te eten en bestelde ik als Tatta... Het was goed dat ik daarna in Soof 2 ging spelen. Kon ik wat afstand nemen."

Luie oog Tatta

‘Ik dacht dat hij z’n oog gewoon dichthield,’ ‘Ik dacht dat het echt was,’ ‘Hij zat bij me in de klas vroeger en ik dacht nog: toen was er niets mis met zijn oog…’ Robert besloot na de vele vragen en opmerkingen rondom zijn luie oog een opname van achter de schermen te delen op Instagram. Daarin zie je precies hoe het oog wordt gecreëerd. “S/O @robspropshop en @robot_stout voor het harde werk op de set en daarbuiten om het zo goed mogelijk te krijgen,” schrijft de acteur.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder