Temptation Island's Karim en Roshina uit elkaar na bedrog

"Ik heb hier een jaar over gelogen en Roshina voor gek uitgemaakt," onthult Karim op Instagram

De relatie tussen Temptation Island-koppel Karim en Roshina is finito. Na hun heftige avontuur onder de Thaise zon, leek niets hun geluk meer in de weg te staan. De twee verlieten de villa met goede moed en vertrouwen, maar twee maanden later ging het alsnog mis, zo onthult Karim nu op Instagram.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Temptation Island Karim en Roshina

Karim en Roshina waren al een aantal jaar samen voordat ze aan Temptation Island begonnen. De voornaamste reden waarom ze de ultieme relatietest aangingen? Karim moest het vertrouwen van Roshina terugwinnen. Hoewel hun tijd op Temptation Island een ware rollercoaster was, besloten ze na twee weken weer honderd procent voor elkaar te gaan.

Vreemdgaan Karim

Karim's vakantie naar Curaçao, twee maanden nadat ze Temptation Island vol verlieten, gooide uiteindelijk roet in het eten. Op Instagram klapt Karim uit de school over zijn vreemdgaan. "Ik heb daar met iemand anders afgesproken en mee gezoend. Ik heb hier een jaar over gelogen en Roshina voor gek uitgemaakt. Dat vind ik nog het allerergste."

Hij vervolgt dat Roshina uiteindelijk alsnog achter zijn bedrog is gekomen, doordat ze anoniem een foto toegestuurd kreeg én in Karim's telefoon heeft gezocht voor bewijs. "Ze heeft een jaar gepusht en gewacht tot ik het zelf toegaf. Dit heb ik een aantal weken geleden gedaan. Ik heb dit zolang ontkend, omdat ik echt bang was haar kwijt te raken," laat Karim weten.

Karim en Roshina uit elkaar

Verder laat hij in het uitgebreide bericht weten dat hij en Roshina, na opeengestapelde ruzies en zijn vreemdgaan, er eind vorig jaar een punt achter hebben gezet. "Dit is voor ons beide heel pijnlijk en ik hoop dat jullie ons zowel steunen, maar ook de ruimte geven dit te verwerken," aldus Karim.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder