Anouk gaf kritiek op een outfit in The Voice of Holland en ik vind dat totaal onnodig

Normaal waardeer ik de brute eerlijkheid van de coach, dit keer was dat niet het geval

Zoals iedere vrijdagavond positioneerde ik mijzelf ook afgelopen vrijdag om acht uur voor de televisie voor The Voice of Holland. Het was tijd voor de tweede ronde van de battles. Als een ware coach zat ook ik, ondanks dat ik er de ballen verstand van heb, vanuit de woonkamer mijn commentaar te leveren. En waar ik het vaak met het commentaar van de coaches eens ben, schoot een opmerking van The Voice-coach Anouk bij mij in het verkeerde keelgat.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Voice of Holland

De coaches nemen stuk voor stuk geen blad voor hun mond. Voor Anouk geldt dat al helemaal. Dat vind ik normaliter alleen maar geweldig. Ik hou van die brute eerlijkheid, hoe pijnlijk dit soms ook is voor de kandidaten. Anouk doet niet aan sugar coating, iets waar sommige mensen wel wat van kunnen leren, denk ik.

Commentaar Anouk

Afgelopen vrijdag was voor Anouk niet anders: ze zei precies wat ze vond. Dit keer was ik het daar echter níet mee eens. Ik heb het over het moment dat Anouk de outfit van Maartje bekritiseerde. "Ik zou je wel het advies willen geven om de volgende keer, mocht je doorgaan, nog even langs de styling te lopen om een topje te vragen dat in ieder geval van deze eeuw is," luidt het advies van Anouk.

The Voice of Holland kleding

Nu is het slechts een advies en hoef je er in principe niks mee te doen. Daarbij komt dat Maartje de glamorous top juist wél kan waarderen. Met de woorden "Doe maar niet joh" sloot Anouk haar commentaar af. Ali B gaf vervolgens aan er hetzelfde over te denken. Ondertussen zat ik met opgetrokken wenkbrauwen naar het scherm te kijken. Hoewel ook ik niet iedere trend of hype begrijp, vind ik wel dat iedereen lekker moet dragen wat hij of zij wil. Zélfs in een tv-show als The Voice.

Styling TVOH

Daarbij heb ik dezelfde tops vorig jaar nog bij de ZARA zien hangen, en komen veel trends van vroeger uiteindelijk weer terug. Waar het commentaar van de coaches over zang en performance, hoe uiteenlopend soms ook, dus iets is waar ze lekker mee door moeten gaan, vind ik dat de opmerkingen over kleding achterwege gelaten kunnen worden. Het heet niet voor niets The Voice, en niet The Clothes of The Look, meningen over een kledingsstijl zijn irrelevant. Het belangrijkste is dat de kandidaten zich goed en zelfverzekerd voelen bij wat ze dragen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder