Dít is de bekende moeder van Bridgerton-actrice Phoebe Dynevor

Het acteren is Phoebe met de paplepel ingegoten

Met de Netflix-serie Bridgerton werd Phoebe Dynevor, die de rol van Daphne Bridgerton op zich neemt, in één klap bij 82 miljoen huishoudens bekend. Hoewel ze door sommigen als newbee wordt gezien, is de showbizz haar zeker niet vreemd. Niet alleen omdat ze voor Bridgerton al in een aantal films en series speelde, maar ook omdat haar moeder Sally Dynevor een bekende is in de tv-wereld.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Moeder Phoebe Dynevor

Het acteren is Phoebe met de paplepel ingegoten. Phoebe's moeder Sally is net als haar dochter actrice en speelt al sinds 1986 in de bekende Britse serie Coronation Street de rol van Sally Metcalfe.

Bekende ouders Bridgerton-actrice

De tv-soap is in ons land helaas niet te zien, maar is in de Britse huishoudens zeer populair. Voor tips en tricks kan de Bridgerton-actrice overigens niet alleen bij haar moeder terecht, ook haar vader Tim Dynevor is een bekende in de tv-wereld. Naast acteur is hij ook scriptschrijver. Zo schrijft hij onder andere voor de Britse dramaserie Emmerdale.

Tweede seizoen Bridgerton

Inmiddels is Phoebe net zo bekend als haar ouders in het Verenigd Koninkrijk. De serie Bridgerton brak alle records op Netflix en staat op nummer één in 83 landen (van de 190 landen waar de serie te zien is) wereldwijd, zo liet Het Laatste Nieuws vorige maand weten. De komst van het tweede seizoen werd vorige maand door de makers bevestigd, en er wordt zelfs gefluisterd dat er in totaal acht seizoenen op Netflix verschijnen. We can't wait!

Zo zien Phoebe Dynevor's ouders eruit:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder