Temptation Island Love or Leave: vragen die ik heb na het zien van aflevering 13

Waarom krijgen we geen confrontatie tussen Sonny en Jaydi te zien?

temptation island love or leave
Temptation Island / RTL

Glamour’s Elke is dol op realityprogramma's à la Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Het is zover: we zien hoe het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave afloopt. In aflevering 13 konden we genieten van het laatste kampvuur van twee stellen (of beter gezegd: anderhalf stel, aangezien onze vrind Sonny niet aanwezig was). Dat ging gepaard met de nodige drama. De aflevering liet weer een aantal vragen bij me achter. Komen ze!

 1. Waarom zien we maar twee koppels in deze aflevering?
  Oké, ik weet het antwoord wel. Eén woord, negen letters: uitmelken.
 2. Wat is er echt gebeurd tussen Karina en Daryl?
  Is het nog iemand opgevallen dat Karina eerst in alle afleveringen verkondigt dat Daryl relatiemateriaal is, maar op het laatste kampvuur compleet van gedachten veranderd is? Ze geeft opeens vrij resoluut aan dat ze geen toekomst met 'm ziet. Wat is er veranderd?
 3. Kan iemand meer context geven over Karina's overspel in een garage?
  Die bom dropte Greg even casual. Gaat dit over die keer dat Karina is vreemdgegaan waar Greg eerder al over vertelde? Gaat dit over een andere keer? Waarom koos Karina voor een garage als locatie? So many questions.
 4. Hoe lastig was het voor Kaj en Monica om serieus te blijven toen Greg en Karina ruziemaakten?
  Aan hun gezichtsuitdrukkingen te zien, was het behoorlijk lastig.
 5. Zijn Greg en Karina inmiddels weer samen?
  Iedereen die de hereniging tussen Greg en Karina zag, zag ook dat dit verhaal nog een staartje krijgt. Er zijn - van beide kanten - duidelijk nog veel gevoelens in het spel en Karina hoopt dat zij en Greg nog een toekomst samen hebben. Er gingen de afgelopen weken wat geruchten rond dat ze weer bij elkaar zijn, maar Greg ontkent dit in een recente video met YouTuber Nick Eshuis.
 6. Waarom krijgen we geen confrontatie tussen Sonny en Jaydi te zien?
  De makers laten alle kansen liggen om Sonny en Jaydi op tv bij elkaar te krijgen na hun break-up. Why? Ik had gehoopt dat Sonny alsnog op het laatste kampvuur zou verschijnen als een soort verrassing van de programmamakers. Of dat we op z'n minst een ontmoeting in Nederland tussen Sonny en Jaydi zouden zien. Ik had een confrontatie tussen Sonny en Ricky ook helemaal niet erg gevonden.
 7. Moest Sonny van de productie een vlinder in het zand tekenen, of was dit zijn eigen idee?
  Hij heeft eindelijk beseft dat hij zélf zijn vleugels moet spreiden. Good for him.
 8. Wat is er in godsnaam gebeurd tussen Marco en Denise?!
  Dit is er eentje voor de volgende aflevering, maar we konden in het voorstukje alvast zien dat het sprookje tussen Marco en Denise tóch niet zo goed afloopt. Zoals Denise zou zeggen: what happened? Iets zegt me dat Tahira hier ook bij betrokken is...
 9. Zei iemand in het voorstukje nu iets over een baby tegen Eva?
  Of noemde iemand haar 'baby'? Hoe dan ook: we moeten de laatste aflevering gewoon zien!
 10. Hoeveel tegeltjeswijsheden krijgen we nog dankzij Temptation Island?
  Ieder seizoen worden we platgegooid met cliché uitdrukkingen die de kandidaten hebben geholpen in hun groeiproces op Temptation Island (weet je nog - de tegeltjeswijsheden van Karim?). De mooiste van deze aflevering is toch wel: "Het is gras is niet groener aan de overkant. Het gras is groener waar je het watert." Bedankt voor deze wijsheid, Karina.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder