De To All The Boys I Loved Before-trilogie krijgt een opvolger: The Summer I Turned Pretty

Dit noemen we nou goed nieuws!

to all the boys ive loved before 3  noah centineo as peter kavinsky, lana condor as lara jean covey, in to all the boys ive loved before 3 cr katie yu  netflix © 2020
Katie Yu / Netflix

We nemen dan wel voorgoed afscheid van Lana Jean Covey (Lana Condor) en Peter Kavinsky (Noah Centineo) van de “To All The Boys”-trilogie, want vanaf vandaag is het laatste deel op Netflix te zien - maar niet getreurd! Auteur Jenny Han vult de leegte op en komt met een nieuwe romantische reeks naar het scherm. Wat, wanneer en waar? Lees het hieronder!

The Summer I Turned Pretty

Jenny Han heeft nóg een populaire reeks boeken geschreven: de driedelige boekenreeks met de titels: The Summer I Turned Pretty, It's Not Summer Without You en We'll Always Have Summer. The Summer I Turned Pretty wordt omschreven als een drama over meerdere generaties met in de hoofdrol Isabel ‘Belly’ Conklin. De tiener brengt de zomermaanden in een strandhuis door met haar familie en het gezin van de beste vriendin van haar moeder. En laat die nou net twee leuke zoons hebben, Jeremiah en Conrad. Het verhaal neemt je mee in het volwassen worden, heel veel liefde, vriendschappen én gebroken harten.

Waar en wanneer is de nieuwe Trilogie te zien?

Terwijl de All The Boys-trilogie werd uitgezonden op Netflix, zal The Summer I Turned Pretty te zien zijn op Amazon Prime. Maar dat is niet het enige wat er verandert: het wordt géén filmreeks, maar een achtdelige serie. Wie er in de reeks zal spelen, is nog niet bekend gemaakt. Auteur Jenny Han vertelt aan Variety: "Ik ben zo blij dat ik het verhaal van Belly kan vertellen in 2021. Voor fans van de boeken: het is het wachten waard. Voor alle nieuwkomers hoop ik dat ze verliefd zullen worden op de personages die mij zo ontzettend nauw aan het hart liggen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder