HBO spreekt zich eindelijk uit over de afwezigheid van Samantha in de Sex and the City-reboot

Is ze terug verhuisd naar L.A.? Reist ze de wereld over voor haar werk?

Eerder dit jaar werd het grote nieuws bevestigd dat er een heuse reboot aankomt van Sex and the City (!!) genaamd And Just Like That. Fans sprongen een gat in de lucht door dit nieuws, maar al snel werden ze enigszins teleurgesteld; Kim Cattrall - a.k.a. Samatha Jones - zou geen onderdeel zijn van de nieuwe serie. Na vele geruchten en theorieën spreekt HBO zich nu voor het eerst uit over de nieuwe SATC-serie zónder Samantha en onthullen ze hoe ze dat gaan aanpakken.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Sex and the City zonder Samantha

Het kwam niet geheel als een verrassing dat Kim Cattrall geen onderdeel is van de nieuwe serie. De actrice heeft in de loop der jaren herhaaldelijk gezegd dat ze geen deel wil uitmaken van nog meer SATC-films of reboots, deels vanwege haar 'toxic' relatie met co-star Sarah Jessica Parker (a.k.a. Carrie Bradshaw).

Na alle commotie rondom het feit dat Kim nu dus officieel geen onderdeel is van de reboot, vragen fans zich af hoe de show de afwezigheid van het onmisbare personage in de serie gaat verklaren. Zou ze de wereld rondreizen voor haar werk? Of permanent wonen in Hollywood met Smith Jared? HBO verklaart zich nu voor het eerst nader.

In een interview met TVLine geeft HBO’s programming president Casey Bloys een verklaring die simpelweg stelt dat de vrouwen geen vriendinnen meer zijn: "Net zoals in het echte leven komen mensen in je leven en gaan er mensen weg. Vriendschappen vervagen en nieuwe vriendschappen beginnen. Ik denk dat dat juist heel goed past bij de levensfase waarin de personages zich nu bevinden; het leven van vrouwen in de vijftig in NYC. Het moet daarom ook realistisch aanvoelen en de vrienden die je hebt als je dertig bent, heb je misschien niet meer als je vijftig bent." Hmm.. niet heel spannend, maar goed, iets anders kunnen ze er wellicht niet van maken.

SATC-reboot

Hoewel Kim Cattrall dus niet te zien zal zijn in de reboot, zullen actrices Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) en Kristin Davis (Charlotte York) wel terugkeren naar hun iconische rollen voor de komende revival van de serie. En hoewel de meningen verdeeld zijn over het feit dat er een nieuwe SATC-serie wordt gemaakt zonder Samantha, kijken wij uit naar het eindresultaat van het vervolg op een van onze favoriete series. Er is nog geen premièredatum aangekondigd, maar het is wel bekend Just Like That in het voorjaar van 2021 in productie zal gaan en daarna te zien zal zijn op HBO Max.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder