Drama tussen de Temptation Island-kandidaten: wat is er aan de hand?

"We waren een hechte club, maar dat is nu wel echt voorbij"

temptation island love or leave
Videoland / Temptation Island: Love or Leave

Dacht je dat er in de afleveringen Temptation Island: Love or Leave al veel drama was? Ná de opnames liep het nog net iets meer uit de hand. “Ik vind het vervelend, want we hadden wel echt een hechte club. Dat is nu wel echt voorbij,” zei Ricky gisteravond in een Instagram Live-sessie met Jaydi. Wat is er allemaal aan de hand? We zochten het voor je uit.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tyra vs. Liyah

Als er iémand in de Italiaanse villa verwikkeld raakte in gecompliceerde situaties, is het Liyah wel. Zij liet weten oprechte gevoelens voor Gregory te hebben gekregen. Als Gregory in aflevering 12 plotseling zoent met verleidster Tyra, is Liyah aangedaan. “Hij deed dat omdat hij weet dat zij het toelaat en omdat hij zelf pijn heeft,” zei ze in een interview met Gwen van Poorten. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat Liyah niet echt boos is op Tyra. Maar volgens Tyra is dat niet helemaal waar. 'We weten allemaal wie er die avond huilend op de badkamervloer lag. Waarbij het zo erg escaleerde dat de productie erbij kwam en Greg jou vervolgens moest uitleggen dat hij geen relatie met jou heeft en je niks verschuldigd is. Je hebt gelukt dat dit niet is uitgezonden, 'Liyah'. Met je I don't care,’ schreef ze in een Instagram Story.

Liyah vs. Daisy

Dan hebben we ook nog de 21-jarige Daisy. Lockdown of niet, de Temptation-kandidaten hebben blijkbaar na afloop van de opnames een feestje gevierd. Greg schijnt daar te hebben gezoend met Daisy en dat neemt Liyah haar niet in dank af. Ook Daisy haalt in een story uit naar Liyah en vertelt dat Liyah haar op verschillende manieren zwart probeert te maken. ‘Oprechte complimenten voor Liyah dat ze alles zo weet te verdraaien en het slachtoffer uit kan hangen terwijl ze zelf de aanstichter is. Echt een meesterbrein,’ schreef Daisy.

Gregory vs. Liyah

We zagen Greg en Liyah in iedere aflevering iets meer naar elkaar toegroeien. Was Greg verdrietig, dan stond Liyah klaar om hem te knuffelen. Sterker nog: zij raakte zelf ook geëmotioneerd van Greg’s tranen. Liyah was een luisterend oor en Greg’s steun en toeverlaat no matter what. Er leek iets op te bloeien. Totdat we in de een-na-laatste aflevering zagen dat Greg nog steeds worstelt met zijn gevoelens voor Karina en Liyah niet eens meer ziet. Liyah en Greg blijken onenigheid te hebben over geld. Liyah heeft Gregory in september 2535 euro geleend, wat hij maar niet terugbetaalt, zo blijkt uit een story van Liyah. “Ze heeft niet correct gehandeld en er zijn veel mensen die dat kunnen beamen. Tyra, Gulcin, Sorelis, Daisy en nog veel meer. Als ze zo ver wilt gaan, dan hoeft dat niet van mij,” aldus Gregory op Instagram. De twee hebben elkaar geblokt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder