Zo hoog is de geldboete die Temptation Islands Sonny moest betalen voor zijn vertrek

De Temptation Island: Love or Leave-kandidaat spreekt zelfs over een paar maandsalarissen

In aflevering tien zagen we hoe Sonny Lorenzo, a.k.a. Mr. Purpoos, besloot om Temptation Island: Love or Leave te verlaten. De realityster zag zijn vriendin Jaydi in de videobeelden als een blok voor Ricky vallen, waardoor het avontuur er wat hem betreft op zat. In een gesprek met YouTuber Kalvijn vertelt Sonny - de eerste deelnemer in de Temptation Island-geschiedenis die de villa in zijn eentje eerder heeft verlaten - dat hij hiervoor een torenhoge boete moest betalen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Temptation Island: Love or Leave

In het programma heeft Sonny naar eigen zeggen meerdere keren laten vallen dat hij wilde vertrekken. Zo vertelt hij aan Kalvijn: "Toen ik die beelden zag, ben ik opgesprongen en heb ik gezegd dat ik er klaar mee ben. Ik ben mijn liefde hier verloren en ik heb er vrede mee. Ik betaal die boete wel en ik ga naar huis".

Vroegtijdig vertrek Sonny

De productie van Temptation Island: Love or Leave wist hem de eerste afleveringen toch om te praten. Vooral de torenhoge geldboete hield Sonny de eerste afleveringen tegen om het programma te verlaten. Volgens Sonny is de hoogte van de geldboete bij een vroegtijdig vertrek niet mis. "We praten dan echt over een paar maandsalarissen," laat hij aan Kalvijn weten.

Geldboete Sonny

In aflevering tien zagen we dat Sonny uiteindelijk toch van gedachte is veranderd en het zonnige Italië vroegtijdig besloot te verlaten. De boete - die volgens geruchten rond de 10.000 euro (!) uitkomt, zo laat de website Love & Reality weten - heeft Sonny daarom alsnog moeten betalen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder