Glamour spreekt Temptations Jaydi over haar deelname, de break-up én de babygeruchten

'Ik krijg veel berichten met de vraag of ik zwanger ben'

tempation islands jaydi dubois
Tom Cornelissen

Jaydi Dubois is wellicht één van de meestbesproken deelnemers van Temptation Island: Love or Leave. Jaydi nam deel aan het spraakmakende liefdesavontuur met Sonny ‘Purpoos’ Lorenzo, maar kwam na enkele dagen al tot inkeer en zette een punt achter hun relatie. In de Italiaanse villa vond ze opnieuw de liefde, deze keer bij wakeboarder Ricky Lukassen. Hoog tijd dus, om haar aan de tand te voelen. Glamour sprak Jaydi over haar deelname, de break-up én de babygeruchten die nu rond gaan.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuwe start

Na het zien van de laatste aflevering, was één van de belangrijkste vragen waar de kijkers thuis mee zaten, of de goedlachse brunette écht niet doorhad dat Sonny uit het programma was gestapt. “Nee, ik wist dat echt niet,” begint Jaydi. “Ik ben er niet vanuit gegaan dat hij in zijn eentje terug is gegaan naar Nederland. De productie, níemand, heeft dat ook tegen mij gezegd.” Tot op de laatste dag had ze er geen weet van.

“Ik dacht alleen maar: ‘Misschien wil hij mij niet zien of spreken.’” Toch had het vroegtijdige vertrek van Sonny verder geen invloed op de gevoelens van Jaydi. “Ik had misschien anders gereageerd op het feit dat ik geen videoboodschap heb gekregen, maar verder had het geen verschil gemaakt. Ik had natuurlijk al het besluit genomen dat ik ermee wilde stoppen.”

Gelijkwaardige relatie

“Ik heb altijd tegen Sonny gezegd dat hij een egoïst is. Hij hoeft geen gelijkwaardige relatie te hebben en hij handelt daarnaar.” Jaydi: “Jij wil gewoon leven als vrijgezel, terwijl je een relatie hebt,” zei ik altijd. “In de middag stopten de opnames en zouden we in de avond doorfilmen bij het kampvuur. In de tussentijd liepen de zenuwen hoog bij mij op. Het moment dat Kaj (Gorgels, red.) tegen mij zei dat Sonny het eiland had verlaten, voelde het als een ontlading. Ik hoefde niet meer na te denken over hoe de confrontatie zou zijn. De manier waarop ik dat uitsprak was misschien een beetje heftig, maar voor mij voelde dit als een confrontatie waar ik in Nederland mee kon dealen. Zonder camera's.”

'Ik hoefde niet meer na te denken over de confrontatie'

Sonny Lorenzo is zonder twijfel de opvallendste deelnemer van het seizoen, en was dankzij zijn bijzondere uitspraken, wekelijks trending topic. “Sonny heeft altijd al de drang gehad om mensen te helpen, mede omdat hij zijn vader op heel jonge leeftijd is verloren. Sinds kort is hij iemand die daar heel open over praat en door wat hij heeft meegemaakt, is hij absoluut een heel sterk persoon. Door zijn verlies, had hij het gevoel dat hij een vaderrol moest vervullen voor zijn moeder en zus.”

Confrontatie en bevestiging

Een break-up en nieuwe relatie later keert Jaydi weer terug naar Nederland, maar de eerste ontmoeting met Sonny ging niet over rozen. “Toen ik mijn telefoon terugkreeg, heb ik meteen contact opgenomen om bij hem in te checken en hem te feliciteren. De dag dat hij naar huis ging, was hij immers jarig,” vertelt ze. “We hadden een dag afgesproken waarop ik mijn spullen kon halen. Eenmaal aangekomen, stonden mijn spullen al in de schuur in vuilniszakken, dus die eerste confrontatie was heel lastig.”

'Als je van 12 vrouwen hetzelfde hoort, is er geen ontkennen aan'

“In de eerste instantie wilde ik ook geen gesprek met hem aangaan, omdat hij alles bleef ontkennen en vond dat hij werd gemanipuleerd. Na het programma heb ik heel veel meiden gesproken die bij hem in de villa zaten, ze wilden allemaal met mij in gesprek omdat ze het belachelijk vonden hoe Sonny over mij sprak. De deelnemers bevestigden de dingen die ik dacht en dat is heel fijn. Het waren namelijk totale vreemden, die ons niet kenden en daardoor geen vooroordeel hadden. Zij gingen ook blanco het avontuur aan en bekeken de situaties vanuit hun oogpunt. Als je van twaalf vrouwen, apart van elkaar, allemaal hetzelfde hoort, dan is er bijna geen ontkennen meer aan.”

Babynieuws?

Inmiddels heeft Jaydi opnieuw liefdesgeluk gevonden bij Ricky. De twee maakten hun relatie afgelopen week wereldkundig. “Het gaat héél goed, ik ben gek op hem en hij op mij,” vertelt ze. Verschillende media berichtten dat er zelfs al gezinsuitbreiding zit aan te komen. “Ik krijg heel veel berichten binnen, met de vraag of ik zwanger ben. Dat is helemaal niet het geval,” aldus Jaydi. “Tuurlijk als je met elkaar samen bent, heb je het er wel over. We hebben alle twee een grote kinderwens, maar we doen het rustig aan. We zien wel hoe de toekomst loopt. Je moet eerst van elkaar genieten en elkaar goed leren kennen. Voor nu is dat dus nog helemaal niet aan de orde.”


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder