Sex Education-actrice krijgt hoofdrol in tweede seizoen Bridgerton

En de naam van de hoofdrolspeelster is anders dan in het boek

De cast van Bridgerton komt deze lente samen voor de productie van seizoen twee. Op de set zal er een nieuw, maar toch bekend gezicht te zien zijn. Niemand minder dan Sex Education-actrice Simone Ashley zal de rol van Kate Sharma, een van de hoofdrollen in het tweede seizoen, op zich nemen. Zo laat Deadline vandaag weten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Diverse cast Bridgerton

In het vorige seizoen zagen we al dat de populaire Netflix-serie qua personages afwijkt van de Bridgerton-boeken. De makers van Bridgerton, waaronder Shonda Rimes, vertelden al eerder dat zij streven naar een diverse cast. In het tweede seizoen zal Kate Sheffield, de naam die je in de boeken ziet, veranderd worden. In de serie heeft Kate een Indiase achtergrond - net zoals Simone Ashley - en krijgt hierdoor een andere naam: Kate Sharma.

Bridgerton seizoen 2

Terwijl het eerste seizoen zich richt op het liefdesleven van Daphne Bridgerton, draait het tweede seizoen juist om haar oudste broer: Anthony Bridgerton. Aanvankelijk leek hij niet geïnteresseerd te zijn in een huwelijk, maar daar komt al snel verandering in. In het tweede seizoen gaat hij daarom op zoek naar een potentiële bruid. Kate's zus lijkt op het eerste gezicht de ideale partner, maar al snel blijkt dat niet zij, maar Kate degene is die Anthony's aandacht weet te trekken.

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Bridgerton op Netflix verschijnt. Wel is al bekend dat de start van de opnames gepland staan voor de lente.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder