De officiële trailer van Cruella met Emma Stone is hier

Nog meer goed nieuws: de film verschijnt sneller dan je denkt

new york, new york   may 06 emma stone attends the 2019 met gala celebrating camp notes on fashion at metropolitan museum of art on may 06, 2019 in new york city photo by theo wargowireimage
Theo Wargo

Goed nieuws voor Disney-fans! De eerste trailer van de live action-film Cruella - met Emma Stone als Estrella "Cruella" de Vil - is uit. In de nieuwe film zien we hoe Estella - een slimme en creatieve vrouw die het wil maken als modeontwerper - transformeert in de schurk die we kennen uit de animatiefilm 101 Dalmatiërs en die het gemunt heeft op puppy's.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cruella De Vil film

101 Dalmatiërs is één van de eerste animatiefilms waarvan een live-action versie is gemaakt. Nu komt er een nieuwe live-actionfilm die een prequel wordt van de animatie- en live-actionfilm. In Cruella zien we de beruchte schurk Cruella De Vil in haar jongere jaren. Al eerder werd er bekend gemaakt dat niemand meer dan Emma Stone de hoofdrol speelt.

Trailer Cruella

"Vanaf het allereerste begin besefte ik dat ik de wereld heel anders zag dan iedereen," begint Emma als Cruella in de trailer. "Dat viel niet goed bij sommige mensen, maar ik deed het niet voor anderen. Ik denk dat ze altijd bang waren dat ik een psychopaat was. Maar een nieuwe dag brengt nieuwe kansen - en ik was klaar om een statement te maken. Hoe gaat het gezegde ook alweer? Ik ben een vrouw, hoor mij brullen."

Wanneer komt Cruella uit?

De release van Cruella werd een jaar uitgesteld, maar zal in mei 2021 eindelijk te zien zijn. Het is nog niet zeker of de film naar de bioscoop komt of dat deze direct op Disney+ te zien zal zijn.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder