Een gloednieuwe tweede trailer van Cruella met Emma Stone is hier

Nóg meer goed nieuws: de film verschijnt sneller dan je denkt

new york, new york   may 06 emma stone attends the 2019 met gala celebrating camp notes on fashion at metropolitan museum of art on may 06, 2019 in new york city photo by theo wargowireimage
Theo Wargo

Goed nieuws voor Disney-fans! Na een eerste algemene trailer van de live action-film Cruella - met Emma Stone als Estella "Cruella" de Vil - is er nu een tweede trailer vrijgegeven van de film. In gloednieuwe beelden krijgen we voor het eerst een échte sneak peek te zien over hoe Estella - een slimme en creatieve vrouw die het wil maken als modeontwerper - transformeert tot de schurk die we allemaal kennen uit de animatiefilm 101 Dalmatiërs.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cruella De Vil film

In de nieuwe film Cruella zien we de beruchte schurk Cruella De Vil in haar jongere jaren en wat er allemaal vooraf ging aan 101 Dalmatiërs. Al eerder werd er bekend gemaakt dat niemand minder dan Emma Stone de hoofdrol speelt in de film met als belangrijkste tegenspeler Emma Thompson, die de grootste slechterik van de film speelt.

Nieuwe trailer Cruella

Waar de eerste trailer een vrij algemeen beeld gaf van de nieuwe film, worden we in de tweede trailer meegenomen in het leven van Cruella. Daar zien we dat ze het wil maken in de mode-industrie, maar dat haar baas barones Von Hellman (gespeeld door Emma Thompson) haar het leven zuur maakt. De nieuwe trailer heeft heuse Devil Wears Prada vibes, behalve dat de mode-assistent uiteindelijk net zo slecht lijkt te worden als haar baas.

Estella besluit de donkere kant te omarmen en haar naam te veranderen naar Cruella De Vil, waarna ze verwoestingen aanricht in de straten van Londen, kleding in brand steekt en de geliefde dalmatiërs ontvoert van barones Von Hellman. Allemaal voor 'poëtische gerechtigheid', zoals ze in de trailer zegt.

Wanneer komt Cruella uit?

De release van Cruella werd in eerste instantie uitgesteld, maar in de tweede trailer wordt onthuld dat de film op 28 mei 2021 eindelijk te zien zal zijn. Je kunt hem dan gelijk bekijken op Disney+, wanneer de film in de Nederlandse de bioscopen te zien zal zijn is nog niet bekend. Bekijk in de tussentijd vast de gloednieuwe tweede trailer, om alvast helemaal in de stemming te komen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder