Temptation Island: Love or Leave komt met een tweede seizoen

Presentatrice Monica Geuze roept koppels en vrijgezellen op om zich aan te melden

temptation island love or leave
Temptation Island / RTL

De laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave staat sinds vandaag op Videoland, waarmee het eerste seizoen van het reality-programma ten einde is gekomen. But no worries: RTL heeft zojuist bekendgemaakt dat er een tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave komt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Temptation Island: Love or Leave seizoen 2

Temptation Island: Love or Leave is een spin-off van de normale editie van Temptation Island. Waar de koppels bij de normale editie getest worden door de verleiding van de verleiders en verleidsters (die niet per se op zoek zijn naar een relatie), staan de vrijgezellen in Temptation Island: Love or Leave juist wel open voor een eventuele love interest.


Ook is het idee dat de koppels die meedoen, er met een andere mindset in gaan. In plaats van dat ze elkaar willen bewijzen de verleiding aan te kunnen, staan ze in Temptation Island: Love or Leave juist open om te kijken of ze verder willen in hun eigen relatie, óf of het tijd is om het een en ander af te sluiten en ieder hun eigen weg te gaan.

Aanmelden Temptation Island: Love or Leave

Het eerste seizoen zorgde voor een ware rollercoaster aan emoties, wat uiteraard ook voor veel publiciteit heeft gezorgd. Het programma scoort blijkbaar zo goed, dat RTL in is voor een tweede seizoen. En jij kunt je nu aanmelden. "Zijn jullie een koppel met de vraag: ben ik met de ware? Of ben jij vrijgezel die op zoek is naar de liefde? Geef je dan nu op voor een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave," aldus presentatrice Monica Geuze.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder