Temptation Island Love or Leave: welke koppels zijn nog samen?

Wie zijn er - een paar maanden na de opnames - nog bij elkaar?

temptation island love or leave
Videoland / Temptation Island: Love or Leave

Glamour’s Elke is dol op realityprogramma's à la Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave is een feit. Hoewel de makers van de realityshow het dit keer anders aanpakten (iets meer als de Amerikaanse Temptation Island), is de uitkomst hetzelfde: het was een seizoen vol liefde, drama, opvallende uitspraken (ik kijk naar jou, Sonny) én break-ups. Benieuwd wie er nu precies uit elkaar is en welke koppels Temptation Island overleefden? Ik zet ze op een rij voor je.

Sonny en Jaydi

Sonny en Jaydi waren al halverwege Temptation over en uit, nadat Jaydi een videoboodschap insprak waarin ze de relatie beëindigde. Ze zag hem niet meer op het laatste kampvuur, want haar ex was inmiddels al lang naar huis. Eenmaal in Nederland heeft Jaydi hem nog gezien, toen ze haar spullen bij Sonny ging ophalen. "Mijn spullen stonden al in de schuur in vuilniszakken, dus die eerste confrontatie was heel lastig,” vertelt Jaydi in een interview met Glamour. Ze ontmoette op Temptation Island een nieuwe liefde: Ricky. De twee hebben een relatie en wonen inmiddels samen.

Sorelis en Gulcin

Sorelis en Gulcin: het eerste koppel dat Temptation vroegtijdig verlaat omdat ze simpelweg niet zonder elkaar kunnen. Sorelis vroeg Gulcin in Italië ten huwelijk en uit de laatste aflevering van het programma blijkt dat ze nog steeds samen zijn. Sterker nog: ze zoeken samen een bruidsjurk voor Gulcin uit.

Karina en Gregory

Het leek wel alsof één grote miscommunicatie Karina en Gregory hun relatie gekost heeft. Karina koos voor zichzelf (haar goed recht), beëindigde haar relatie met Greg en ging met Daryl naar bed. Uiteindelijk kreeg ze spijt van haar beslissing om het uit te maken met Greg. Uit de laatste aflevering van Temptation Island blijkt dat ze Greg terug wil, maar Greg beweert stelling dat hij het niet meer goed ziet komen tussen hem en Karina en dat ze geen relatie hebben. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb zo'n gevoel dat dit verhaal nog een staartje krijgt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Denise en Marco

Een gevalletje: die zagen we niet aankomen. Het leek helemaal goed te zitten tussen deze twee. Ze verlieten Temptation Island als verloofden, nadat Marco Denise ten huwelijk vroeg bij het laatste kampvuur. Maar dan was daar Tahira, met wie Marco die twee weken een ijzersterke band had opgebouwd. De twee bleven contact houden, en toen Marco op een dag naar Tahira ging om haar te feliciteren met haar verjaardag, liep die felicitatie ietsje uit de hand. Marco en Tahira hebben gezoend en Denise heeft haar verlovingsring inmiddels teruggegeven. Ondanks dat zijn Marco en Denise wél nog samen. Marco heeft veel spijt, en Denise wil de handdoek niet in de ring gooien. Beide deelnemers hebben de naam van hun partner mét hartje in hun Instagrambio staan - dus we kunnen wel aannemen dat ze nog steeds samen zijn.

Kevin en Eva

Dit koppel kwam later in het programma - ondanks dit leek het meerdere keren over en uit te zijn tussen Kevin en Eva. Kevin vertelde aan de single Kayli dat hij ongelukkig was in zijn relatie met Eva en Eva zocht steun bij single Dennis, met wie ze best het een en ander wilde uitzoeken als haar relatie met Kevin stuk zou lopen. Uiteindelijk besloten Kevin en Eva tijdens het laatste kampvuur tóch samen naar huis te gaan. Ze wonen nog steeds samen, maar zijn nog niet toe aan een verhuizing of aan kinderen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder