Married at First Sight's Monique en Aron gaan tóch scheiden

Aron onthult de reden achter de break-up

Married at First Sight begon dit seizoen veelbelovend: bij een aantal koppels leek het écht liefde op het eerste gezicht. Nu de laatste aflevering op de buis geweest is, weten we wie er getrouwd is gebleven en wie niet. Monique en Aron zetten ook na het programma hun relatie voort. Toch hield ook hun huwelijk geen stand, zo blijkt nu. Het koppel maakt bekend dat ze de scheiding hebben aangevraagd.

Monique en Aron MAFS uit elkaar

De twee begonnen het experiment met een instant "gevoel van verbondenheid." Ze waren misschien wel het sterkste koppel en naast Freddy en Silvia het enige koppel dat getrouwd bleef op het einde van MAFS. Aan RTL Boulevard vertellen Monique en Aron dat ze niet langer bij elkaar zijn.

Reden scheiding Monique en Aron

Aron is duidelijk over de reden van de scheiding. "Is het dan vriendschap of is het liefde? Wij zaten de hele tijd een beetje daartussenin," aldus Aron. "Uiteindelijk kwamen we erachter dat het meer op vriendschap dan op liefde lijkt, en daarom hebben we de scheiding aangevraagd."

Monique beaamt dit. "Het is natuurlijk een hele heftige periode," vertelt ze. "Op een gegeven moment synchroniseert je hart niet meer met je hoofd." Tegelijkertijd laat Monique weten dat ze nog niet helemaal zeker is over wat het is dat zij en Aron hebben. "Ik denk dat we wel meer hebben dan vriendschap," onthult ze. "We hebben ook gezegd: we gooien die deur nog niet helemaal dicht." Zouden ze dan toch nog bij elkaar komen?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder