Wie is de Mol: volgens deze aanwijzingen is Rocky de Mol

Aanstaande zaterdag weten we eindelijk wie de Mol van 2021 is

Het eerste deel van de finale van Wie is de Mol? 2021 was afgelopen zaterdag op tv te zien, waarin na weken onthuld werd dat 'mijn Mol' Charlotte níet de Mol van WIDM 2021 is. Ook bevestigde presentator Rik van de Westelaken dat zij niet de winnend finalist is, waardoor de strijd tussen Renée en Rocky gaat. Collega Elke schreef eerder al over de aanwijzingen die naar Renée als Mol leiden, maar ook voetbalster Rocky moeten we zeker niet onderschatten. En dít is waarom.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Rocky WIDM 2021

Rocky is een allemansvriend, zo blijkt al snel in WIDM 2021. De professioneel voetbalster kan met alle kandidaten goed opschieten én is ook nog eens mega fanatiek tijdens de opdrachten. Hiermee heeft de 37-jarige zich de afgelopen weken niet per se verdacht gemaakt. Maar laat dat nu ook heel goed een weloverwogen techniek kunnen zijn.

Zo vond RTL een paar aanwijzingen waaruit blijkt dat niet Renée de Mol is, maar juist Rocky er aanstaande zaterdag met de titel vandoor gaat. Komen ze!

 1. In de opdracht Steen Goed moeten Splinter en Renée kledingstukken omhoog hijsen, terwijl Marije, Charlotte en Rocky codes moeten vinden in de mijn verderop. Rocky besluit op een gegeven moment dat er geen codes meer zijn, terwijl Marije er daarna toch nog een paar weet te vinden. Ook geeft ze aan het andere team een foute code door, waardoor de opdracht uiteindelijk mislukt. In dezelfde aflevering moeten de kandidaten met kistjes woorden maken. Charlotte wil graag een woord hebben, die Rocky vervolgens niet kan vinden. Ligt het woord er echt niet, of was Rocky hier aan het mollen?

 2. In de opdracht Brieven-bus stapt Rocky als eerste van de kandidaten uit, waarmee ze zichzelf op een goede positie weet te zetten. Als kandidaat zijnde zou het slim geweest zijn om als laatste te gaan, omdat de kans groot is zo de meeste informatie in te winnen. Rocky besluit juist als eerste te gaan.

 3. In de opdracht Wie, wat... waar? hebben de kandidaten tijdens het uitvoeren van de opdracht uitzicht op allerlei verschillende rotsen. Het is misschien een beetje vergezocht, maar rotsen... Rocky? Je snapt ons!

 4. In de opdracht Ontsnappen laat Rocky haar winnaarsmentaliteit goed zien. Als een ware strijder geeft ze zich voor de volle honderd procent. Er komt alleen geen geld in de pot. Marije zit nog opgesloten waardoor de opdracht is mislukt. Kon Rocky hard haar best doen, omdat ze voorkennis had en wist dat iedereen vrij moest zijn, om geld in de pot te krijgen?

 5. In de opdracht De Rode Draad kiest Rocky ervoor om te gaan abseilen en hangt letterlijk alles van haar af wat betreft het pakken van de vrijstelling. En blijkt 'vanaf hangen' nou net de titel van de aflevering zijn. Ook klikt ze in deze aflevering tijdens de test eerst op haar eigen naam als Mol, wat ze later veranderd naar Joshua.

 6. In de opdracht Zekerheid bieden biedt Rocky het torenhoge bedrag van 5.000 voor voorkennis van de volgende opdracht. Niet alleen rooft ze de pot hiermee behoorlijk leeg, ook krijgt Rocky het aanbod als derde kandidaat. De titel van de aflevering heet 'tot drie tellen', waardoor één plus één twee is.

 7. In de opdracht Vuur en vlam is het niet per se Rocky die zich verdacht maakt. Charlotte vertrouwt de boel (en dan vooral Joshua en Marije) niet en duikt het water in om te kijken of ze wel degelijk alle kokers met geld hebben gepakt in plaats van de kokers met mingeld. Charlotte denkt dat het anders moet en wie heeft hierin onmiddellijk haar rug? Juist, Rocky. Uiteindelijk lijkt Charlotte het niet bij het juiste eind te hebben, waardoor niet alleen zij, maar ook Rocky zichzelf lichtelijk verdacht maakt.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Wie Is De Mol