De eerste beelden van RTL-programma De Verraders zijn binnen

De Verraders is een mix van Wie is de Mol? en het spel Weerwolven

Over iets meer dan een week begint dan eindelijk het RTL-programma De Verraders. RTL beschrijft het programma als "een meeslepend en psychologisch avontuur vol leugens, manipulatie en verraad." Ook lijkt De Verraders op een mix van Wie is de Mol? en het spel Weerwolven, waardoor het niet anders kan dan dat het bloedstollend spannend wordt. De eerste beelden beloven in ieder geval veel goeds!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Verraders op RTL

Tijdens de lockdown kunnen we al het nieuwe bingewatch-materiaal goed gebruiken. En daar geven ze bij RTL maar graag gehoor aan. Vanaf zaterdag 13 maart start de tv-zender met het nieuwe programma De Verraders, waarin achttien BN'ers in een kasteel in Zuid-Limburg samen de strijd aangaan om een grote zilverschat te winnen. Er is alleen wel een 'maar'. Niet alle achttien kandidaten willen de schat met de anderen delen. Drie van hen gaan zelf voor de buit en zijn logischerwijs de 'verraders' in het razendspannende spel.

BN'ers De Verraders

RTL heeft voor het programma heel wat BN'ers weten te strikken om mee te doen. Zo zijn onder anderen Gaby Blaaser, Loiza Lamers, Loek Peters en Jörgen Raymann deelnemers van De Verraders. Wie van de achttien BN'ers daadwerkelijk worden gekozen als 'de Verraders', krijgt de kijker in de eerste aflevering op 13 maart te zien. De andere kandidaten hebben dan nog geen idee wie de drie uitverkorenen zijn, en zullen hier gedurende de afleveringen achter proberen te komen. De vraag luidt: lukt het hen op tijd de drie verraders te ontmaskeren?

De Verraders is vanaf zaterdag 13 maart acht weken lang om 21.30 uur op RTL 4 te zien.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder