The Gray Man: Regé-Jean Page, Ryan Gosling en Chris Evans spelen in nieuwe Netflix-film

Het mega filmproject heeft nu al de titel van ‘duurste Netflix-film ooit’ te pakken

Stel je voor, Ryan Gosling, Chris Evans, en Regé-Jean Page allemaal samen in één film. Nou, stop maar met dromen, want dit staat op de planning! The Duke of Hastings heeft zich als laatste bij de cast van de nieuwste én duurste Netflix-film The Gray Man toegevoegd.

The Gray Man Netflix

De actiethriller is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2009 van Mark Greaney. Ryan Gosling speelt Court Gentry, een voormalige CIA-agent die werkt als huurmoordenaar. Hij wordt het doelwit van een andere voormalige CIA-agent, Lloyd Hansen. Als je dacht dat de drie knappe acteurs de enige bekende namen waren die in de film spelen, heb je het mis. Onder anderen Ana De Amas, Billy Bob Thornton en Alfre Woodard spelen ook in The Gray Man. Hoe de rollen precies verdeeld zullen zijn, weten we nog niet.

Netflix' budget voor The Gray Man

Het mega filmproject heeft nu al de titel van ‘duurste Netflix-film ooit’ te pakken. Het budget van de film bedraagt maar liefs 166 miljoen euro. De film wordt geregisseerd door Joe en Anthony Russo, die bekend zijn van een enorm aantal Marvel-films.

Releasedatum

Op dit moment is er nog geen officiële releasedatum voor The Gray Man. Door de pandemie zijn de opnames vertraagd. Wel is het is de bedoeling dat de film eind deze maand in Los Angeles in productie gaat. Met een enorm budget, een ijzersterke cast en een spannend verhaal, klinkt The Gray Man alsof het een absolute must-watch wordt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder