Tony Junior gaat op zoek naar de liefde in De Bachelor

Tony Junior vertrekt binnenkort met achttien vrijgezelle dames naar de plaats van bestemming

tony junior de bachelor
RTL

Na het enorme succes van De Bachelorette met Gaby Blaaser (en dan bedoelen we de kijkcijfers, niet de uitkomst van het programma), besluit RTL opnieuw een editie met Bekende Nederlander te gaan doen. De afgelopen maanden werd er al druk gespeculeerd over de opvolger van Gaby. Is het Gerard Joling? Misschien toch Gordon? RTL heeft zojuist het verlossende antwoord gegeven en onthult welke BN'er meedoet aan De Bachelor.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Bachelor 2021

Gaby Blaaser vond in het prachtige Zuid-Afrika uiteindelijk helaas niet de liefde. Dat weerhoudt DJ Tony Junior er echter niet van om het avontuur zelf uit te proberen. Hij vertrekt binnenkort samen met achttien vrijgezelle dames (je kunt je nog aanmelden) naar het buitenland om daar hopelijk de liefde van zijn leven te vinden.

De dj kreeg in 2017 een relatie met zangeres Maan de Steenwinkel, maar deze love affair klapte na twee jaar uit elkaar. Nu we anderhalf jaar verder zijn, is Tony klaar om zich opnieuw te settelen. De Bachelor is één groot avontuur voor mij. Het zou geweldig zijn als ik de ware liefde tref, iemand met wie ik honderd kan worden," vertelt hij.

Tony Junior als De Bachelor

Hij vervolgt: "Mijn liefdesleven is door mijn gekke werk vaak een ondergeschoven kindje. Ik ben heel vaak op reis, besteed veel tijd aan dingen als studiowerk, label- en managementmeetings en natuurlijk mijn socials. Het zou heerlijk zijn een partner te vinden die daar mee kan omgaan, zodat we elkaar kunnen steunen in alles wat we doen."

Tony Junior is ready to mingle en vertrekt binnenkort samen met de achttien vrijgezelle dames naar een prachtige locatie, waar hij op verschillende dates zal gaan, de dames beter zal leren kennen en uiteraard een heleboel rozen gaat uitdelen. "Ik ben er klaar voor om in De Bachelor mijn true love te vinden.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder