Verwijderalarm! Deze films en series verdwijnen van Netflix

Van Vampire Diaries tot aan Magic Mike: déze titels verdwijnen binnenkort

Netflix gaat weer met de bezem door het aanbod. En dat gaat helaas niet om de minste films en series. Wil je nog één keer genieten van Damon Salvatore in The Vampire Diaries of een laatste dansje zien van Channing Tatum in Magic Mike? Dan is het de hoogste tijd om een binge-avond in te plannen met je vriendinnen (of gewoon met jezelf natuurlijk).

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Netflix verwijdert films en series

Elke week breidt Netflix zijn aanbod uit met nieuwe series en films. Helaas betekent dit ook dat we soms afscheid moeten nemen van klassiekers. Deze maand staan er alleen wel heel veel must-see titels op de afvallijst.

The Vampire Diaries

Slecht nieuws voor fans van The Vampire Diaries. Het is de hoogste tijd om voor de laatste keer je tanden te zetten in de Amerikaanse dramaserie, want op 31 mei is deze niet meer te zien op Netflix. Ook andere favoriete als The notebook met Ryan Gosling (21 april) en de dansende Channing Tatum in Magic Mike (1 juni) moeten we gaan missen. In totaal staan er negen films en series op de lijst om verwijderd te worden.

Nieuwe films en series op Netflix

Staat je favoriete film of serie ertussen? Dan heb je de komende dagen slash uren nog wat te doen. Maar geen paniek. Netflix voegt iedere week ook weer nieuwe titels toe, dus tijd om op zoek te gaan naar nieuwe favorieten. Glamour zoekt wekelijks de nieuwste films en series op Netflix voor je uit. Zo ben je altijd op de hoogte!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder