De trailer van de nieuwe Netflix-documentaire over Snelle is hier

Snelle is de eerste Nederlandse artiest met een documentaire op Netflix

snelle documentaire
Martijn van Gelder Studio

De Nederlandse popartiest Snelle zien we regelmatig verschijnen in de hitlijsten. Maar binnenkort is hij ook te zien in zijn eigen documentaire op Netflix. De streamingdienst heeft vandaag de trailer gedeeld van Snelle: 'Zonder jas naar buiten'. De documentaire vertelt het verhaal over de carrière en het leven van de populaire popartiest.

Netflix-documentaire Snelle

Netflix maakt in een persbericht bekend wat we kunnen verwachten van de docu: "De openhartige documentaire Snelle: Zonder jas naar buiten gaat over de artiest Snelle. We zien hoe een underdog in een zeer korte periode door zijn eerlijke en oprechte muziek de harten van duizenden fans verovert en uitgroeit tot één van Nederlands grootste artiesten van deze tijd. Een jongensdroom die werkelijkheid wordt en een voorbeeld voor de hedendaagse jeugd die droomt om van muziek te kunnen leven en anderen te inspireren met hun liedjes."

Snelle: Zonder jas naar buiten

We krijgen niet alleen een kijkje in het leven van Snelle, die eigenlijk Lars Bos heet. Er komt ook een aantal collega-artiesten voorbij, onder wie Maan, Suzan & Freek en Jebroer. Snelle en Maan brachten recent nog het nummer Blijven Slapen samen uit. "Ik zou wel willen dat mensen de Snelle kunnen zien die ik soms zie, die eenzaam is, die twijfels heeft en daardoor echt mens wordt," aldus Maan in de trailer.

Trailer documentaire Snelle

We hoeven gelukkig niet lang te wachten tot we een kijkje kunnen nemen in het leven van Snelle. De documentaire Snelle: Zonder jas naar buiten is vanaf 16 april exclusief te zien op Netflix in Nederland en België. Wil je alvast een sneak peek van de documentaire? Bekijk de trailer hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder