The Voice of Holland-afvaller Lucas na exit: "Ik ben wel een beetje klaar met televisie"

De negentienjarige zanger haalde de finale van The Voice of Holland nét niet

Hij zong afgelopen vrijdag de sterren van de hemel en was voor mij by far de beste van de avond. De shock bij mijn huisgenoten en mij was dan ook groot toen Lucas van Roekel aan het eind van de aflevering te horen kreeg dat hij de finale van The Voice niet heeft gehaald. In een interview met Algemeen Dagblad vertelt Lucas over zijn vertrek.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Voice of Holland 2021 halve finale

Een paar dagen na de halve finale van The Voice of Holland heeft de zanger de studio in Hilversum verruild voor de broodjeszaak in Veenendaal, die hij samen met zijn zus runt. Na zijn optredens van afgelopen vrijdag, waar hij de nummers Freedom van Beyoncé en I Love You van Billie Eilish ter gehore bracht, kreeg hij te weinig stemmen en moest hij het programma verlaten.

Lucas TVOH

Nu vraag ik me af of heel Nederland afgelopen vrijdag gehoorproblemen had, maar enfin: Lucas zelf wil dit niet gaan overdenken. "Ik wil me er niet te veel mee bezig houden, of het wel of niet terecht is, dan ga ik mezelf opeten. Ik ben ook wel blij dat het achter de rug is, want het zijn heel hectische dagen. Ik merkte dat ik na de uitzendingen soms prikkelbaar was. Nu is het klaar," vertelt hij.

The Voice Kids

Voor Lucas was het The Voice-avontuur niet helemaal nieuw. Zo won hij in 2015 de finale van The Voice Kids, waardoor hij de nodige tv-ervaring heeft. Toch is hij voorlopig even klaar met de tv-wereld. "Ik ben wel een beetje klaar met televisie. Ik wil muziek maken op mijn manier en mijn tempo. Op tv gaat dat niet, want je moet met veel mensen rekening houden. Ik wil niet luisteren naar anderen die mij vertellen hoe het moet."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder