Mocro Maffia seizoen 4: acteur Robert de Hoog geeft voorproefje van nieuwe afleveringen

De acteur heeft in ieder geval één grote wens voor de eerste aflevering

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Het derde seizoen van Mocro Maffia was nog niet afgelopen, of er werd direct al een nieuw seizoen aangekondigd. Mocro Maffia-broers Tatta (Robert de Hoog) en Joey (Sjoerd Fleur) waren afgelopen weekend te gast in de wekelijkse talkshow Splntr! om te praten over hun vriendschap en het vierde seizoen van de serie die op Videoland te zien is.

Mocro Maffia seizoen 4

"Het lijkt wel alsof heel Nederland deze serie gezien heeft. We worden continu op straat aangesproken," vertelt acteur Robert de Hoog. Sinds het tweede seizoen spelen hij en Sjoerd de broers Tatta en Joey in Mocro Maffia. De chemie tussen de twee is sterk. Ook in het dagelijks leven. Helaas zullen we de 'broers' niet meer samen zien in het nieuwe seizoen - Joey is in het derde seizoen doodgeschoten door Nadira. "Ik dacht: shit, nu ga ik eruit. Blijkbaar was het helaas de laatste scène van mij," vertelt Sjoerd.

Mocro Maffia Tatta

Het shirt met de neppe schotwonden is voor Sjoerd ingelijst. "Ik heb een eigen appartement en dit hangt op de muur. Ik ben er heel trots op." Robert vind het 'verschrikkelijk' dat hij het vierde seizoen zonder zijn 'broertje' moet doen. "Ik wil dat ik in de eerste scène van mij heel groot Joey op m'n borst laat tatoeëren."

Releasedatum seizoen 4 Mocro Mafia

De Videoland-serie over de Amsterdamse onderwereld is niet meer weg te denken. Iedereen was dan ook in rep en roer toen het derde seizoen tot een eind kwam. Op 4 februari werd door producent Annemieke van Vliet bekendgemaakt dat er een vierde seizoen van Mocro Maffia zal verschijnen. Wanneer het nieuwe seizoen op Videoland te zien zal zijn is nog onduidelijk. Wel is er al bekend gemaakt dat er vóór de release van seizoen vier een miniserie zal komen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder