Alles over de Netflix-film Ferry: de releasedatum, trailer en cast

De film is een prequel van de succesvolle serie Undercover

ferry de film
NyklyNNetflix

Netflix kondigde eerder al aan dat de populaire serie Undercover een spin-off krijgt, genaamd: Ferry. De film vertelt het verhaal van de Brabantse drugskoning Ferry Bouwman (Frank Lammers) en zijn vrouw Danielle (Elise Schaap). Inmiddels is de releasedatum bekend én is de officiële trailer vrijgegeven, waarin we ook gelijk kennismaken met de nieuwe castleden.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Netflix-film Ferry

In de nieuwe Netflix-film gaan we terug in de tijd en komen we meer te weten over Ferry Bouwman in zijn jongere jaren. In die tijd werkt de latere drugskoning voor hasjbaron Brink (gespeeld door Huub Stapel), een machtige crimineel die tegelijkertijd Ferry’s mentor is. Wanneer ze worden overvallen raakt de zoon van Brink zwaargewond.

Ferry wordt op pad gestuurd om de daders te vinden en keert terug naar de plek die hij lang geleden ontvluchtte: zijn geboortestreek Brabant. Niet alleen heeft hij hier een weerzien met zijn familie waarmee hij vervreemd is geraakt, ook leidt de zoektocht tot onverwachtse ontknopingen en wordt de loyaliteit van Ferry op de proef gesteld.

Releasedatum Ferry

Al eerder deze maand deelde Netflix de eerste teaser, waarin we zien hoe Ferry zich heeft opgewerkt van loopjongen tot één van de beruchtste drugsbaronnen van de Benelux. De streamingdienst heeft nu niet alleen de cast bekendgemaakt, maar ook de releasedatum. Dus pak je agenda er maar bij: vanaf 14 mei staat Ferry op Netflix.

Ferry trailer

Omdat het een prequel is zullen we enkele bekenden van de serie Undercover helaas niet terugzien. Wel zien we in de trailer meerdere nieuwe gezichten. Zo zullen we onder anderen Ferry's zus Claudia (gespeeld door Monic Hendrickx) ontmoeten en speelt Huub Stapel de rol van Ferry's mentor Brink. Naast de familie van Ferry krijgen de fans ook te zien hoe de relatie tussen Ferry en Danielle is ontstaan. Bekijk hieronder de officiële trailer.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder